Foto bij #12: crash!

'Au!' Ziva schreeuwt het uit, ze kijkt naar de man voor zich. Hij kijkt haar aan en heft zijn hand opnieuw, ze wil haar hoofd beschermen maar de touwen om haar polsen houden het tegen. Een nieuwe klap raakt haar gezicht, even voelt ze een brandend gevoel op haar wang maar dan voelt ze alleen nog maar woede. Ze probeert de grote man te schoppen, maar hij is te sterk. Ze voelt de klappen en dan wordt het zwart voor haar ogen.....

Rocher kijkt naar de vrouw die levenloos voor hem op de grond van het vliegtuig licht. Hij heeft de knuppel nog in zijn hand en veegt hem goed af.
Voorzichtig voelt hij aan haar hals, ze ademt nog! Gelukkig maar, dan hoef ik niet de cel in voor doodslag.
'Mark!' hij fluit op zijn vingers, een jongeman komt aanlopen, 'he groentje! Die vrouw is bewusteloos, hoe zit het met de rest van de mensen?' Mark schraapt met zijn voet over de grond, 'het gaat prima. Ze maken lawaai maar eigenlijk alleen over verzinnen hoe wij gestraft worden. Kunnen we niet ruilen?' Mark kijkt bang.
Rocher lacht het uit, 'hahaha ruilen? Nee! Dit is niets voor jou! Misschien over een paar jaar.' schaterend loopt hij richting het raam, 'een jongen van 16 wil....' hij stopt midden in zijn zin, 'Mark!!! Kom hier! We storten neer!! Doe iets!' hij ziet de grond steeds dichterbij komen. Nog zo 50 meter, 40.... 30.... 20..... 2.. 1. Dan voelt hij een klap en knalt het vliegtuig op de grond.


Gibbs hoort een knal en ziet rook uit het bos komen, 'McGee! Ducky! Het vliegtuig is gecrasht! Bel een ambulance en breng DiNozzo weg! Ik ga alvast kijken!!
Hij draait zich om en rent naar de plek waar de rook vandaan komt. Hij stopt bij het zien van het vliegtuig



'Ziva!' hij rent naar de neus van de straaljager toe, de rook verblind zijn zicht voor een tijdje. Hij draait zich om bij het horen van de sirenes, politieauto's, brandweerwagens en ambulances komen aangereden en stoppen vlak bij het vliegtuig. Mannen met brancards komen aanrennen en de brandweermannen rollen hun slangen uit.
Gibbs springt op. 'Ziva!' hij ziet Ziva strompelend uit het wrak lopen, haar hoofd is helemaal bebloed en haar arm hangt er in een vreemde hoek bij. Hij rent op haar af en neemt haar in zijn armen. 'Het is goed meisje, het is goed!' hij geeft haar een kus op haar haren. De ambulancebroeders komen aanrennen en nemen haar mee naar de ambulance. Gibbs kijkt de wegrijdende ambulance na...
'Staan blijven!' wordt er opeens geroepen. Gibbs draait zich om, in een flits ziet hij de wegrennende man. 'Mark....' fluisterd hij. Dit kan niet, waarom Mark?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen