Foto bij 2.

Pov Melanie

Ik liep rustig mee met Jef. Ik wist al waarom mijn tante me wilde spreken, ze wilde dat ik ging trouwen met iemand van een grote rank, maar ik wilde dat niet, ik wilde gewoon een gewoon meisje zijn met een leuke baan, ik zuchtte en keek voor me uit en veegde een traan weg. Jef stopte en keek naar me. " gaat het mevrouw " zei hij zacht. Ik keek naar hem en beet in mijn lip. " ik ben nog jong. Ik wil nog leven Jef. Ik wil niet vast zitten " zei ik zacht. Jef keek naar me en pakte me vast. " vertel dit tegen je tante " zei hij zacht en hij deed mijn tranen weg, ik keek naar hem en schudde mijn hoofd. " nee " zei ik zacht en ik liep door samen met Jef naar mijn tante die in de rozentuin zat.

Ik liep naar der toe en keek der aan, " ik ben der tante. " zei ik zacht, mijn tante keek me aan en lachte, " zet je maar neer kind " zei ze zacht, ik keek naar der en zuchtte en zette me tegen over der. " waarover wilde je me spreken tante " zei ik zacht, mijn tante keek me aan en lachte, " ik heb een prins voor je gevonden en hij komt morgen langs " zei mijn tante lachend, ik keek der aan en schudde mijn hoofd, " tante ik wil niet trouwen " zei ik zacht en ik speelde met mijn handen. Mijn tante keek me boos aan, " je bent een prinses gedraag je er eens naar !! Je bent geen gewoon meisje ja !! Jij moet mij vervangen " zei ze boos, ik beet in mijn lip en voelde de woede van mijn tante heel erg, " oké tante " zei ik zacht en ik stond op,

Ik liep rustig Jef en voelde een traan ontsnappen. " breng me naar mijn kamer " zei ik zacht. Jef keek naar me en zach dat een traan viel. " meis toch " zei hij. Ik liep de rozentuin uit en liep de gangen in. Jef liep me naar en pakte me vast. " ik zal straks eens met je tante praten als je dat wil " zei Jef zacht, ik zuchtte en knikte en keek naar hem, " als je dat zou willen doen, mijn tante is een stijfkop en wil niet eens naar me luisteren " zei ik zacht en er viel weer een traan langs mijn wangen. Jef veegde hem weg en keek naar me. " nou kom breng ik je naar je kamer " zei hij zacht. Ik keek naar hem en knikte en liep rustig met Jef de gangen rond en we kwamen aan bij mijn slaapkamer. " ik ga met je tante praten " zei jef. Ik keek naar hem en knikte en gaf hem nog een knuffel en liep toen rustig mijn kamer in. Ik gooide me op mijn bed en liet de tranen lopen en dacht diep naar. " waarom wil ze nou nooit naar me luisteren !! ". En de tranen vielen van mijn wangen af.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen