Ik keek wat beter en zag dat er een klein meisje bij Bella stond. Het meisje was geen vampier. Dat zag je zo. Ze had rode wangen, haar ogen waren chocolade bruin en ze had krullen tot haar heupen.
Ik keek haar verbaasd aan. Ineens draaide ze zich naar mij toe.
'Wie ben jij?' vroeg ze met haar hoge stemmetje.
Ik glimlachte. 'Ik ben Lara. Wie ben jij?' Ik was nieuwsgierig naar het kind dat geen vampier was.
Ze draaide zich half om en keek even naar Bella en ... Edward. Ik wou bijna Jeremy zeggen, maar dat was alleen maar omdat ze zo erg op elkaar leken. Edward knikte even, en het meisje draaide zich weer om. Voorzichtig klom ze op de tafel. 'Je moet niet schrikken.' vertelde ze me, en toen legde ze haar hand op mijn wang.
Haar hand voelde warm aan. Dat was het eerste wat ik merkte, maar daarna schoten er allemaal dingen door mijn hoofd. Ik zag Bella die lachte terwijl ze iets in haar armen had, maar ik kon niet zien wat ze vast hield. Daarna zag ik hoe Edward zich over Bella heen boog en een meisje met krullend haar optilde. 'Nee Renesmee. Niet doen.' mompelde hij.
En toen schoten er nog veel meer beelden door mijn hoofd. Hoe het kleine meisje eten werd gegeven, hoe Bella – die er weer uitzag als een vampier – haar voorlas, en nog veel meer.
Zo bleven we heel lang zitten. Toen haalde Renesmee haar hand van mijn gezicht af.

Reageer (2)

  • DewiiS

    Snel verder! =]

    1 decennium geleden
  • ikbenmaartje

    sorry dat het zo lang duurde!
    ik had het heel druk met school.
    maar vandaag heb ik vrij, dus ik ga heel veel schrijven. ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen