Een paar dagen later waren we er. Ik wist nog steeds niks over de vampiers waar we heen zouden gaan. Maar dat kwam waarschijnlijk doordat ik bijna alleen maar heb geslapen.
Ik voelde hoe het plotseling veel warmer was, en daarna hoe ik werd neergelegd. Ik deed mijn ogen open. Er stonden 9 mensen om me heen. Noujaa. Mensen, eerder vampiers. Ze waren heel bleek. Het dichtstbijzijnd was Jeremy. Maar toen ik naar de andere vampiers keek, zag ik dat Jeremy daar ook stond. Ik knipperde verbaasd met mijn ogen, en hoorde iemand zacht grinniken.
Zag ik nou dubbel? Toen streek een van de Jeremy's met zijn han over mijn gezicht. 'Lara? Gaat het weer een beetje?' vroeg hij bezorgd.
Ik keek nog even rond, en knikte toen. 'Waar zijn we?' vroeg ik, terwijl ik voorzichtig overeind ging zitten.
'Dit zijn de Cullens,' antwoorde de Jeremy die het dichtst bij mij was.
Hij wees ze een voor een aan. 'Carlisle, Esme, Emmett, Rosalie, Jasper, Alice, Bella,' als laatste wees hij naar de vampier die precies op hem leek, 'en Edward.'
Ik glimlachte verlegen. 'hallo.'
De man die Carlisle heette stak aarzelend zijn hand uit. 'Hallo Lara. Ik ben Carlisle. Ik ga jou helpen bij de bevalling enzo. Jeremy vertelde al dat je zwanger bent.'
Ik pakte zijn hand vast en schudde die even. Zijn hand voelde kouder dan die van Jeremy, maar misschien verbeelde ik me dat maar.
Toen hoorde ik een hoog stemmetje. 'Mama? Wie is dat?'

Reageer (1)

  • DewiiS

    leuk:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen