Gibbs hoort gekraak in zijn oor, 'ik heb gehoor met het vliegtuig!' hij wenkt McGee, 'zet DiNozzo erin! hij moet mee kunnen luisteren!'.
Abby gaat naast hem staan, 'Gibbs alles komt toch goed he? Wat als er iets met ZIva gebeurd? Of nog erger als ze dood gaat?' ze barst in huilen uit. 'Ssjtt!' doet Gibbs geruststellend, 'heb ik ooit iemand uit mijn team dood laten gaan? Weet jij wat ik allemaal doe om Ziva hier terug te halen?' als Abby van nee schud glimlacht hij, 'Alles!' fluistert hij en hij geeft haar een kus op haar wang, 'wees maar niet ongerust.'

DiNozzo zit zenuwachtig naast de piloot, hij hoort de radio kraken en draait wat aan het knopje, 'hallo allemaal...... ik ben de kaper van het vliegtuig. Ik heb hier een vrouw, hoe heet je? Ziva! aha Ziva. en die hoeft niet lang meer te leven.....' DiNozzo schrikt 'fuck' fluistert hij, 'Gibbs wat doen we?' 'ik praat wel!' het antwoord klinkt bars. Gespannen volgt DiNozzo het gesprek tussen Gibbs en de kaper via de radio, hij hoort wel dat Gibbs een plannetje heeft. Vertelde hij maar eens iets aan zijn team, dan konden ze helpen. Gibbs geeft alleen maar bevelen als er iets moet gebeuren -zonder overleg- 'Gibbs wat gaan we doen?' vraagt hij als het gesprek is beëindigt. Gibbs stem kraakt, 'gewoon doorvliegen. Hij bluft!' DiNozzo zucht, 'hoe weet je dat baas?' hij lacht stiekem, als ik nu niet in het vliegtuig zat kreeg ik nu een tik voor me kop.
'Omdat ik ervaring heb! Over en sluitenOrlando Internationaal vliegveld

McGee kijkt op van zijn laptop, wat is dit smerig werken zeg! Op de basis van een vliegveld, je zet je laptop toch niet op een oud, vies olievat neer? Wie verzint zoiets?
'baas? Ik weet waar ze vliegen.' hij draait zijn laptop naar Gibbs toe, 'ze vliegen hier net boven het Orlando Internationaal vliegveld' Gibbs kijkt hem vragend aan, 'Florida? Waar ging die vlucht heen?' McGee pakt de vluchtlijst erbij, 'de vlucht ging naar het Aeropuerto International Benito Juarez vliegveld, 13 kilometer ten oosten van Mexico-Stad.' Gibbs rent hoofdschuddend weg, 'zeg dat tegen de directeur! De tijd gaat dringen!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen