Jake pov.
Mason zit in een ruimte gevuld met muziek instrumenten - ik denk het muzieklokaal- achter zijn telefoon. Ik check nog een laatste keer mijn telefoon hopen op een berichtje van Sarah dat het niet langer hoefde, dat was dus niet het geval. 'Mason?' o god dit komt nooit goed . 'Oh Jackson was het toch?' vraagt hij en kijkt op van zijn telefoon. 'Jake'verbeter ik op een hopelijk vriendelijk toon 'Maar ik vroeg me af ik heb nou niet bepaalt veel vrienden en ehm ik moet van m'n ma mensen uitnodigen om te blijven slapen dus zou jij dat misschien willen?'oh god ik geen eens een moeder nu maar hopen dat hij erin trapt. 'Lijkt me cool man ik geef je volgende les m'n nummer wel dan kan je me je gegevens door appen.'zegt hij enthousiast 'Maar ik heb nu L.O dus zie je later.' pfew dat is achter de rug nu die Liam nog. Misschien wil Sarah het wel doen als ik haar heel lief aankijk , zij kent hem toch al.

'Mason komt'zeg ik als ik Sarah tegen kom in de gang op weg naar de wc ofzo. 'Mooizo en Liam?' vraagt ze en pakt haar telefoon uit haar zak om Scott te appen denk ik.'Zou jij dat alsjeblieft willen doen ik vind hem er namelijk een beetje intimiderend uitzien' beschaamd kijk ik naar de vloer. Ze grinnikt hoofdschuddend. ' 'Liam is net een hulpeloze puppy, maar oké ik doe Liam wel' ze geeft me snel een knuffel en loopt dan verder. Gelukkig want als ik heel eerlijk ben had plaste ik al bijna in mijn broek toen ik Mason moest vragen en hij ziet er heel vriendelijk.
~~~~~

Liam pov.
'Je bent laat 'merkt Mason op als ik de kleedkamer binnen kom. 'Sorry' zucht ik 'het gesprek met de rector liep uit' gelukkig kan ik Mason vertrouwen want anders had ik echt niemand gehad om mee te praten. 'Geeft niet, ik ben uitgenodigd bij die nieuwe jongen vanavond' waar heeft die gast het over ik heb geen nieuwe jongen gezien. 'Welke nieuwe jongen?' Mason kijkt grijnzend op oh god hij zeker veliefd. 'Zijn naam is jake en hij echt heel lief' hij bloost gewoon als hij alleen al over die jongen praat. 'Mason?'. 'ja?' men dit is best moeilijk op te doe . 'Is die jongen wel eens gay? en hoe vaak heb je nou echt met hem gepraat' aan zijn gezicht te zien had hij hier nog helemaal niet over na gedacht. 'Weet ik niet en 1 keer 'gaf hij beschaamd toe.

'Dunbar gooi de bal naar Lettas' wie de hel is Lettas?. ik speur het veld af tot ik ineens de scent van een andere wolf ruik, het is een nieuwe jongen want als er al langer een wolf in het team had gezeten had ik het wel geweten. 'Verdomme Dunbar gooi de bal'schreeuwt de coach dit keer op een boze toon , ik besluit de bal naar de nieuwe jongen te gooien hopend dat dat hem is. Zo snel als de jongen de bal vangt zet hij het op een lopen en maakt een zeer indrukwekkend doelpunt. Nu hij in het team zit kan ik het wel schudden aanvoerder zijn wel schudden want ik had Scott beloofd dat ik eerlijk zou spelen en ik wilde niet nog een belofte breken niet na dat ik hem heb laten zitten toen ze weg gingen.

Ik loop door de hal als ik twee handen voor mijn ogen krijg. 'Hayden' lach ik en draai me om, om haar een kus te geven. 'Jij bent Hayden niet'zeg ik ik tegen het meisje dat me vaag voor komt. 'Nee ik Sarah Hale weet je nog die beste vriendin van je die jij ineens zomaar liet vallen zonder enige waarschuwing , maar Jake was te bang om je vanavond te vragen dus kom je of niet?' een beschaamt gevoel neemt mijn lichaam over en een grijns verschijnt op haar gezicht alsof ze weet hoe ik me voel. 'Zeg nou gewoon ja of ik bel Scott' zegt ze met de nadruk op Scott. 'Oke oké ik kom' ze geeft me een papiertje en loopt weer verder alsof ons hele gesprek niet is gebeurt. Ik vouw snel het briefje open hopend dat het uitlegt , niet dus het is gewoon een briefje met de gegevens waar ik moet zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen