Sarah pov
'Wat hou bedoel je ze zijn terug? fack ik dacht dat we ze in Engeland wel kwijt waren geraakt. 'Wat is terug Sarah ?' vraagt Stiles die zoekend uit het raam kijkt. 'Ik heb geen' zegt ik hoofdschuddendik heb echt geen idee. Ik hoor Jake bang m'n naam roepen fack. Ik snel naar de woon kamer waar Jake met een doodse uitdruk naar buiten staat te wijzen.'Jake wat zie je?'vraag ik een tikkeltje verbaast want ik zie helemaal niks. 'Kijk met je ogen ogen'dat doe ik toch ook 'Met je andere ogen'. Snel gebruik ik m'n wolven ogen en zie allemaal wolven lopen. Ik vlucht terug naar de keuken op Scott te halen maar ook hij kijkt al naar buiten. 'Zien jullie het ook?'vraag ik aan de rest. De enige reactie die ik krijg is een ehem geluid en een Stiles die er niks van snapt.'Eh Stiles waarom ga je niet alvast een toetje pakken het staat in de koelkast en neem Jake en Matthew mee alsjeblieft'. Stiles knikt instemmend en loopt samen met de twee jongens richting de keuken ik en rest gaan in de woon kamer zitten. 'Sarah hoelang is dit al aan de gang?' vraagt Scott die dus aan de reactie van de meiden al wel door had gekregen dat dit niet de eerste keer was. 'Sinds Frankrijk' zegt Isaac 'Ze overnachtte bij mij en midden in de nacht waren ze er ineens ze stonden om het hele huis heen en ze gingen maar niet weg ze volgde ons door België helemaal naar Engeland, daar dachten we ze te zijn kwijt geraakt maar niet dus'. 'Wat zijn het?'vraagt Malia als Isaac zijn verhaal heeft beëindigt. 'Wel we denken dat het de geesten zijn van kwade dode Alpha's die hun wraak willen en 1 jonge Beta's lichaam wille overnemen om mij te vermoorden en weer Alpha te zijn, maar we weten niks zeker' leg ik uit. 'En jij denkt dat het 1 van die twee jongens is die je weg hebt gestuurd met Stiles of niet?'vraagt Lydia duidend op Matthew en Jake in de keuken. 'Ja maar dat weten hun niet en dat hou ik ook liever zo maar ik betwijfel of Stiles hun niet heeft gevraagt om ons gesprek af te luisteren en daarom staan ze nu achter de deur'zegt ik en trek de deur keihard open en ja hoor daar liggen ze.'Maar Scott jij hebt toch ook nog een Beta?' vraag ik wetend dat een Alpha meestal we een Beta heeft . 'Ja Liam hoezo?'. 'Woont Liam in Beacon?'vast wel maar ik kan het maar beter vragen want straks ontvoer zomaar en random Liam. 'Ja'zegt Scott die aan zijn hartslag te horen zenuwachtig word. 'Wat zou je er van vinden als Jake en Matthew hem morgen uitnodig voor en slaap feestje puur voor z'n eigen veiligheid' hij begrijpt vast wel nu ze weten dat er nog een Alpha is dat ze ook zijn Beta willen. 'Ja graag zelfs'

~~~~
'Sarah moet dit echt?' vraagt Jake die heeft verloren bij lootje trekken en dus Liam moest vragen, als we er ooi achter kwamen wie Liam is. ' Ja Jake we laten geen onschuldige mensen dood gaan plus ik het Scott beloofd' zeg ik terwijl ik door de leerlingenlijst scrol. 'Is dat hem niet?' Matthew wijst naar de naam Dunbar,Liam . 'O god dit is een grap toch?' van alle Liam's in de wereld. 'Hoezo?'vroegen ze in koortweelingen.'Dit is die jongen waar ik jullie over heb verteld, je weet wel die beste vriend waarmee ik ineens contact verloor'.

'Snap je?'we hadden het plan nog een laatste keer doorgenomen nu maar hopen dat niks fout ging. 'Ja, eerst de de gay beste vriend vragen en dan Liam'herhaalt Jake het plan en loopt dan op de jongen af.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen