Scott
'Mam ik vertrek Stiles is er!' gilde ik terwijl ik m'n tassen van m'n bed af trok en naar beneden liep waar Stiles al stond te wachten. 'He Scott , ben je er klaar voor?' vroeg Stiles die een tas van me over pakte en naar z'n auto liep. ik gaf m'n moeder nog een laatste knuffel toen Stiles ongeduldig begon te toeteren. 'wees voorzichtig jongens'schreeuwde m'n moeder ons na toen we weg reden. op naar Lydia's huis waar de meiden op ons zouden wachten en we afscheid van Liam zouden nemen.

'He ,zijn jullie d'r klaar voor?' vroeg Lydia die enthousiast op ons aan het wachten was met Malia en Kira. 'Ja , maar waar is Liam?'vroeg ik terwijl ik de straat of speurde hopend op enig teken van Liam. 'Ja hij kon niet komen want Hayden is ziek en hij wilde er voor haar zijn, het spijt me Scott.' Kira gaf me snel een knuffel wetend dat het me best verdrietig maakte dat Liam er niet was , want dit zou de laatste kans zijn die ik heb om hem nog te zien. 'Scott Kira we moeten gaan anders komen we te laat' onderbreekt Lydia onze knuffelsessie , ik ging bij Stiles en Malia in de auto zitten en zo reden we weg op naar de universiteit.
~~~

'Wie is dat meisje dat de hele tijd over de jongens kamers gang loopt?' vraagt Stiles als hij binnen komt in onze kamer we hadden nog een andere kamergenoot maar die hadden we nog niet ontmoet. 'Shit ze komt deze kant op Scott wat nu?'riep Stiles paniekerig uit. 'jeetje Stiles waar maak je je druk om ze controleert waarschijnlijk gewoon of mensen nog wat nodig hebben' ik leg het laatste kussen op m'n bed en ga liggen staren naar het plafond. 'Hi ik vroeg me af of dit de kamer van Scott Mccall en Stiles Stilinski was?' onderbrak en zachte meisjes stem m'n gedachten. 'Ja ik ben Stiles en dat is Scott' stelde Stiles ons snel voor. 'Geweldig'snel draaide ze zich op en riep 'Isaac hier is je kamer'. 'Bedoel je Isaac als in?' ik hoefde m'n zin niet een af te maken om antwoord te krijgen op m'n vraag want daar stond onze Isaac met een grote sporttas in de deur opening. 'Ehm he jongens jullie hadden niet verwacht mij hier te zien of wel'lacht Isaac ongemakkelijk. 'Nee dat hadden we inderdaad, maar wat brengt jou hier man' zegt Stiles nadat hij Isaac een lange uitgebreide knuffel gaf.

'Dus wie is je vriendin?' vroeg ik doelend op het meisje dat in een hoekje van de kamer naar har telefoonbeeld zat te staren. 'Dat is Sarah ze is niet m'n vriendin maar m'n Alpha ' lacht Isaac alsof het onmogelijk was dat ze iets hadden, waar ik het niet mee eens ben 'Ze heeft al iemand' de pijn is duidelijk in z'n stem te horen'Hij zit ook in de roedel'. 'That sucks bro weet ze dat je je haar ya know leuk vind?'vraagt Stiles zo voorzichtig mogelijk als hij kan. 'Jup' is Isaac's simpele antwoord. 'Jullie weten toch wel dat ik jullie kan horen' lacht Sarah ineens 'Ik zal me maar eens echt voorstellen, ik ben Sarah Anne Hale en ik ben 15'. 'Wacht Hale als in Derek?'vraagt Stiles terwijl hij een slok neemt uit een flesje water. 'Ja en in psychopathische Peter' lacht ze, zij kan er tenminste grappen over maken. 'Dus Sarah wat brengt jou en je pack hier?' vroeg ik nieuwsgierig naar de reden dat ze hier waren. 'Wel Jackson ,Isaac,Ethan,Jane,Claire en Amie moeten studeren en Matthew , Jake en ik moeten de middelbare nog afmaken en we voelen ons allemaal meer op ons gemak hier in Amerika dus besloten we om terug te komen'. dat zijn veel namen. 'Maar ik moet gaan ik moet nog terug naar Beacon wat het is nogal een probleem als je Matt en Jake te lang alleen laat'. ze pakt haar jas en snelt naar de deur als Stiles haar bij haar arm pakt en vraagt'Ik snap best nou ja niet echt maar toch dat je terug wil naar Beacon Hills maar volgens mij kan jij geen auto rijden.' 'Fack dat klopt'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen