Foto bij Niet een prinses, jóuw prinses

Hij was betoverend en zij betoverde


http://data.whicdn.com/images/185662849/large.jpg -hurt
http://data.whicdn.com/images/183677558/large.jpg -lost
[link=https://www.youtube.com/watch?v=UL_EXAyGCkw]Say geronimo[/link], my love, I'm a witch, not a bitch... but I do know a spell if you like!

Zoals ieder sprookje begon, begon dit verhaal lang, lang geleden....
In een land waar draken de bergen bewaakten, en heksen bij schemer hun horizon verbreedden op woeste bezemstelen. Waar elfjes de nachten kleurden met hun geschilderde vleugeltjes en sterrenstof.
In dat land, in die tijd, stapte een jonge heks van haar bezem. Ze was aangekomen achter in de paleistuinen. Normaal zou het nu verder gaan met dat zij een prinses ontvoerde, of een prins vervloekte, maar niets van dit alles gebeurde die nacht. Deze heks was anders, er wachtte hier namelijk een prins op haar. Dit was niets bijzonders voor de twee, zij deden dit bijna elke avond sinds hij haar in het bos had ontmoet. Hij was gaan jagen, en daarbij van zijn paard gevallen, zij had hem geholpen te herstellen van de val en uitgelegd hoe hij kon voorkomen dat dit nogmaals voorkwam.
En zo, gebeurde het dat de twee samen kwamen en op een gegeven moment niet meer zonder elkaar konden. Helaas was dit niet met instemming van de koning en koningin. Nee, die kenden heksen als iets afschuwelijks. Vandaar dat deze ontmoetingen in het geheim plaatsvonden. Alleen deze avond werd de romantische atmosfeer verstoord door slecht nieuws.
"Adara, mijn ouders"
Adara, zoals het heksje heette, drukte haar vingers zacht tegen zijn lippen om hem het zwijgen op te leggen. De prins pakte haar hand.
"Dit is belangrijk Adara", hij keek haar diep in de ogen terwijl hij het volgende vertelde; "Mijn ouders willen dat ik trouw"
"Trouw dan met mij, hoe erg kan het zijn?", smeekte zij, maar de prins schudde zijn hoofd.
"Zij hebben al iemand voor mij gekozen"


De jonge heks verschuilde zich tussen de dorre doornstruiken waar spinnen huisden. Achter haar kristallenbal wilde ze zich niet zetten, daar stond hij nog altijd glimlachend in, met zijn stupide ouders. Waarom mocht een prins niet verliefd worden op een heks en andersom? Waarom moest iedereen er wat achter zoeken, zoals een liefdesdrank of vloek? Zij konden toch zien dat de twee elkaar perfect aanvulden? Nee, hij moest trouwen met een blond engelprinsesje want zo hoorde dat. Een magere heks met inktzwarte haren en gifgroene ogen was niet goed genoeg. Haar lippen varieerden tussen een bloed- en kersenrood, in tegenstelling tot het meisje dat nu zijn hand pakte met haar rozige wangen en rozenlippen. Precies de kleur van baby varkens, volgens het heksje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen