Foto bij the hellsfire academy (13)

onze atsushi ja Miku ik vondt dit een goede prent dus mijn armen morgen ni open krabben oké

Het was al een grote dag geweest voor Gabri maar hij was niet de enige waarvoor dit een grote dag was dit ging ook een grote dag worden voor 1 van mijn beste vriendinnen ja the writers beste vriendinnen zo alls ik al vermeld heb de meenste charachters zijn gebaseerd op mensen die ik egt ken en zo is Miku gebaseerd op 1 van mijn vriendinnen samen met chiaki, Miharu, Kumiko, Michiyo en Izumi en Mashiro ook ma hij is geen vriendin natuurlijk (dit zijn ze nog niet alllemaal er gaan er ook nog een paar bij komen) ik weet dat dit anders is dan mijn gebruikelijk hoofdstukken ma ik wau dit gewoon even vermelden somige dingen in dit verhaal zijn egt gebeurd en zo is de liefde die nu gaat bloeien ook egt.

Maar alle back to the story
Ja nu gaan we effe Miku volgen. Miku liep door de gangen vant school. Toen ze een klein zwart katje tegen kwam "o kijk hoe schattig wat doe je hier allen" vroeg ze aan het katje "o je draagt een halsband en een schattige ook". Ze pakte het naamplatje en las het ATSUSHI "hé je noemt hetzelfde als die knappe gast vant school je moet zijn kat wel zijn" Miku nam hem mee naar haar kamer en waste het. Na het wassen gaf ze het een klein blauw strikkje rond zijn staart en zetten ze hem op haar bed "Weetje ik mag die gast egt" zei Miku "Normaal heb ik de grotste mond van heel Hellsfire maar als ik hem zie klap ik gewoon dicht". "dan wordt ik zelfs stunteliger dan Gabri rond Iz" ging ze verder "Maar hé dat zal dan wel een teken van ware liefde zijn zeker". Ze blijf hij hartuitstorte bij het kleine katje to ze in slaap viel

"MIKU" Miku schoot wakker toen ze de luide stem van Izumi hoorde "wat" antwoorde slaapdronken "Ik dacht dat je wist dat zo iets niet toegestaan is in hellsfire" ging Iz verder "wat vroeg Miku weer "dat" Izumi wees naar iets dat naast Miku lag "wat bedoel je dat klein katje" vroeg Miku "als dat een klein katje is dan ben ik de koniging van China" antwoorde Iz. Miku draaide zich om en daar lag naast haar Atsushi maar niet het katje maar de gast in zijn blotte te slapen. Miku verschoot zo hart dat ze met haar nagels vasthing aan den blafont. "Mam ik wil nog ni opstaan" pravelde Atsushi en hij draaide zich om. "Wakker worden gij onozel kwiet" riep Izumi en Atsushi wist meteen hoe Miku zich een second geleden voelden want nu hingen ze er alle twee "en doe iet an wilt ge".

Een half uurtje later hat atsushi iets aan en da was Izumi heel blij mee. "sorry maar daarstraks was ik door de gangen aant wandelend en je vriendin nam me naar elle kamer" zij atsushi zen oren hing een beetje naar benden "Kijk ze heeft dat strikje zelfs rond mijn staart gebonden". "wacht is even als gij dat katje waart dan dan dan ..." Miku's ogen werden ineens super groot "heb ik alles gehoord" lachte Atsushi en hij kusten Miku recht op de lippen "en this wederzijds" ging hij verder.
Zo had de bende er weer een lid bij en hield Miku er een vriendje op na :P

Reageer (2)

  • Morgenster

    leuk
    zeker dat het katje die jongen was
    xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

    1 decennium geleden
  • CuppieCake

    ghaha omg :D
    not totally me :D
    mr we hebben het samen verzonne :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen