Bischop zit in de auto, naast haar zit McGee een heel verhaal te vertellen maar ze luistert niet. Waarom moest ze nou vertellen dat ze vliegangst heeft? Nu zal Gibbs haar helemaal een watje vinden, en DiNozzo heeft weer wat om haar mee te plagen. "je luistert niet eens!" McGee kijkt haar boos aan, "ik vraag al 10 minuten hetzelfde aan je en nog reageer je niet!" Bischop schrikt, ze had niet door dat hij het had gemerkt. "sorry McGee ik zit met mijn hoofd ergens anders."
McGee mompelt wat in de richting van je meent het en richt zijn aandacht weer op de deuren van de parkeergarage van het NCIS bureau die voor hen opengaan. "wil je niet weten waar ik mee zit?" Bischop kijkt McGee aan, normaal zou hij wel wat meer aandacht getoond hebben. "hm nee hoeft niet, het is je eigen keus." vreemd, denkt Bischop misschien zit hij ook wel ergens mee.

DiNozzo kijkt bang naar het vliegtuig dat voor hem staat, de F16 lijkt in het echt veel groter dan op het nieuws denkt hij bang. "Gibbs meen je dit? Zeg dat het niet waar is!" het gezicht van Gibbs zegt genoeg. Maar DiNozzo schud zijn hoofd, "dit doe ik echt niet! sorry!" Gibbs kijkt hem aan, "wat was regel 6 ook al weer?"
DiNozzo heeft direct spijt van wat hij zei. "zeg nooit dat het je spijt, dat is een teken van zwakte." het klonk zachter dan hij wou, maar Gibbs geeft hem een tik op zijn hoofd, "nou instappen dan!" hij duwt DiNozzo richting de F16.

in de F16 is alles nog groter! DiNozzo slikt, "wauw, dit is echt te erg!" hij ziet Gibbs aankomen met een man in uniform, "Tom dit is DiNozzo, DiNozzo dit is Tom Nieuwwijk, je bent zijn hulpvlieger. Hij is van de luchtmacht dus vertrouw op hem!" hij went zich weer naar Nieuwwijk, "DiNozzo heeft een paar keer gevlogen, hij heeft je hulp wel nodig maar hij weet wat hij moet doen! Ik hoop dat je het vliegtuig zonder gewonden aan de grond krijgt!" met die woorden loopt hij het vliegtuig uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen