Foto bij #2 DiNozzo de piloot

Leroy Jethro Gibbs Special agent in charge
Antony Dinozzo Special agent
Caitlin "Kate" Todd Special agent
Ziva David Aanvankelijk verbindingsofficier Mossad, later special agent
Eleanor Bishop Special agent
Timoty "Tim" McGee Special agent
Donald "Ducky" Mallard Patholoog anatoom
Abigail "Abby" Scutio Forensisch wetenschapper
Jenniffer "Jenny" Shepard Directrice
Leon Vance Directeur
immy Palmer Assistent Dokter Mallard

" wat?" roepen DiNozzo en Bischop tegelijk, " hoezo gekaapt?" Gibbs wuift met zijn hand, " gewoon gekaapt, meekomen! we gaan naar Vance."
DiNozzo kijkt Bischop aan, " moet ik gaan vliegen? zei hij dat echt?" Bischop knikt, " ik ben bang dat je dat goed gehoord hebt..." ze kijken op als er gefluit klinkt, Gibbs staat bij de auto te wachten, " komen jullie vandaag nog of blijven jullie hier?"

"haar vliegtuig is gekaapt? dat meen je niet!" Gibbs is aan het internetbellen met directeur Vance, Jenny staat naast hem. Gibbs knikt, "gekaapt ja!" Jenny staat erbij met een bezorgd gezicht, " wat gaan we doen? we moeten iets doen!" directeur Vance knikt " Gibbs aan jou de leiding!" dan valt het beeld uit.
Jenny kijkt Gibbs aan, " wat ga je doen Gibbs? heb je een plan?" Gibbs schud zijn hoofd, " ik werk niet met plannen dat weet je! zet maar een F16 klaar. DiNozzo gaat de lucht in." en hij loopt weg, Jenny verbaast achterlatend.

DiNozzo kijkt Gibbs aan en schud zijn hoofd, "je wilt dat ik in een F16 ga vliegen? ik? in een straaljager?" hij kijkt McGee, die achter hem zit, aan, "zei hij dat echt? een F16?" McGee knikt voorzichtig "dat zei hij ja."en? doe je het? anders gaat Bischop de lucht in!" DiNozzo kijkt naar Bischop die hevig van nee schud, "Gibbs ik heb vliegangst" zegt ze bang

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen