Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • xxJennyxx

    Omg mooi hoofdstuk en charlie mag zelf kiezen bij wie hij wil zijn. Als hij nog minderjarig is kan hij ze nog niks maken. Als er een rechtzaak/politie komt en tam vertelt hoe en wat blijft charlie gewoon daar

    8 jaar geleden
  • Hephaestus

    Jij bent vrolijk :') Maar jaaa, zomer is inderdaad heerlijk. Eindeloze dagen vol met helemaal NIETS. Ook al is het weer hier minder, Q en word staan klaar ^^.

    En wat zielig voor Tam :c

    8 jaar geleden
  • MacGyver

    Zomer gaat tot nu toe goed bij mij. Alleen word ik wanhopig van mijn sims en probeer ik dus een plan te bedenken om ze tevreden en gelukkig te houden, een moet echt wat gewicht kwijt. Daarnaast heb ik vier boeken gekocht, twee heb ik al uitgelezen en loopt mijn hoofd over van verhaal ideeën. Misschien toch maar allemaal op Q zetten, ook al is het alleen het idee en geen uit gewerkte versie.

    Wat leuk dat je zo aan het reizen bent geweest. Heb je foto's van de steden?

    Meer hoofdstukken klinkt als muziek in mijn oren.

    Maar ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat met Tamara en William. Ik heb hem nog steeds niet vergeven dat hij Charlie heeft geslagen.

    Trouwens, hoe kies jij namen uit voor he personages?

    O, ja ik had het gekke idee om een blog te starten in de zomer. De ideeën voor de stukken zijn er, nu nog uitwerken.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen