Foto bij Een eenzame dag.

Hey, ik ben L.
Dit verhaal gaat over de ups en downs die er zijn in mijn alledaags leven.
Ik heb geweldige vrienden die ik voor niets in de wereld zou willen ruilen.
K is mijn beste vriendin ooit, we kennen elkaar al jaren en samen met C, J en Lau hebben we ons groepje, Fantastic Five (F5).
Maar ik heb ook nog vrienden buiten hun die ik heb leren kennen sinds ik van school moest veranderen waaronder een jongen die mijn leven toch wel iets van heeft veranderd en een geweldig lief meisje waarvan ik nooit had gedacht dat ik close met haar zou zijn en dan die grappige O uit de klas die echt geweldig is.

Maar over men vrienden kom je nog veel meer te weten

maar nu weet je nog niets over mij, is het niet?
Wel, ik ben dus L
Ik ben niet van de grootste en ook niet super slank ofzo (dit betekend ook niet dat ik mega dik ben).
Ik heb bruin haar waar blond tussen zit en nu in de zomer zie k er en pak blonder uit.
Mijn ogen zijn groen. Vele van mijn vrienden zeggen soms wel is dat ze iets wat speciaal zijn, maar daar heb ik geen idee van. Ik heb ze niet anders gekend.
Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb 1 oudere zus (die kleiner is als mij).

De laatste jaren waren wat hectisch, maar nu is het tijd om daar uit te komen en al dat gedoe achter me te laten...
Dat is toch mijn uiteindelijke doel...
Hopelijk lukt het me.

Het is nu 16uur en k zit nog steeds in mijn pyjama op mijn bed. Ik ben doodop van het werken moet ik toegeven. Ik werk in een hondentrimsalon niet zo ver van waar ik woon, en hoe leuk ik het ook vind om met die beestjes bezig te zijn, het zijn lange uren en het is vermoeiend. Omdat ik werk op zaterdag moet ik maandag niet werken maar ja dan zit ik hier maar thuis niks te doen.
Ja, ik zou naar mijn vrienden kunnen gaan maar die zijn zelf ook druk deze periode en we zien elkaar niet zo vaak meer de laatste tijd. Ik wou dat ik ze dagelijks kon zien, maar dat zit er niet in. Mijn beste vriendin was eerste op vakantie en nu moet ze ook werken dus buiten de avonden, waar we doodop zijn, zit er niet veel in van afspreken voor het moment.

Vorige week zaterdag was er feest voor een van de meest geweldige mensen dat ik heb leren kennen dit jaar en waar ik nogal naartoe gegroeid ben als ik het zo kan zeggen. Samen met hem hebben we een geweldig bbq-feest in elkaar gestoken met alles erop en eraan. Dat was te merken aan de rekening, maar die was voor mijn vader die zelf zei dat hij dit ons wou gunnen. We hadden veel drank en goed eten. Na verloop bleven de meeste mensen ook slapen, maar voor we in ons bedje kropen keken we nog snel naar SPY, een grappige spionagefilm. Na de film was iedereen uitgeteld en gingen we slapen. De volgende ochtend was er veel opruimwerk voor mij en kreeg ik wat hulp van de slapers. Veel konden ze niet doen eigenlijk, want ze moesten door naar een kamp dat ze zouden geven. Ze waren allemaal van dezelfde groep dus bleef ik alleen achter met mijn vader en mijn stiefmoeder (die ik niet kan uitstaan).

Nu zo na het feest en al dat volk voel ik me nogal eenzaam. Voor het feest kwam hij ook in de week naar mij om van alles te regelen en keken we naar een film thuis of gingen we naar de cinema. Ja daar heb ik goeie herinneringen aan. Op weg naar de minionsfilm en dan toekomen om te zien dat de zaal volzet is dus helemaal terug naar huis rijden, naar de Mc Donalds gaan eten halen, naar hem thuis gaan om daar te eten en gezellig te babbelen en te kijken naar zijn zangtalent van enkele jaren in een toneelstuk en hem niet te erg proberen uitlachen. En dan daarna terug naar cinema rijden om dan de laatste voorstelling te zien. Het was echt leuk om thuis weg te zijn dan omdat ik ruzie had met mijn zus toen.

Hij weet me altijd op te vrolijken of op zen minst af te leiden doordat ik hem kan helpen met een of ander probleem door advies te geven of gewoon een luisterend oor te zijn voor hem. Ik vind het geweldig als k iemand kan helpen het geeft zo een goed gevoel. Maar hij is niet zoals K. K is mijn beste vriendin die ik zo goed als alles toevertrouw, maar ook zij weet niet alles van mij. Maar bij haar kan ik altijd terecht.

Maar vandaag gaat dat dus niet en alsof alleen op mijn kamer zitten en naar series te kijken in pyjama omdat er niemand tijd heeft nog niet ambetant genoeg was besloot mijn geliefde zus, die de laatste tijd wel de dochter van de evil queen leek te zijn, er nog een schepje bovenop te doen.

Ik zou binnen 2 weken samen met mijn vader rondreizen langs Duitsland, Oostenrijk, Italië en dan terug komen via Frankrijk. Mijn zus ging eerst mee maar toen besloot ze om te gaan werken want ze vond ons rondreis idee maar niets tot vandaag. Nu dat alles eindelijk terug geregeld was moest ze er weer tussen komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen