Foto bij the hellsfire academy (12)

zo ziet hij er uit na de make over min de vluegels en het teken op zen wang

De volgende dag hat Izumi afgesproken dat Gabri naar haar kamer moest komen. Waneer hij aankwam twijfelde hij even voor te klopen want ja het is en blijft een meisjes kamer ( en dat hij nog nooit gezien). "W8 effe we zijn nog ni klaar" klonk Miku's stem toen hij tog hat aan geklopt. "Oké kom maar binnen" riep Izumi. Hij liep binnen en zijn mond viel open het zag er uit als een ovander luxse villa aan middelandse zee. De kamer was zonovergoten wa wilt ge als een wand bijna volledig uit ramen bestond en ja het was een moderne villa. O ja even ter info alle kamers zijn magish en veranderen naargelang de mensen die er in wonen handig he :P. "Waarom moest ik komen" vroeg hij op een fluistertoon. "Were gone use a little magic" zij Iz "We gaan je helpen met je geen vrienden probleem" zij Miku "en we gaan het girlsstyle doen" lachte Kumiko. Er hing plots nog een groter vraagteken boven Gabri's hoofdt. "Oké meer duidelijk taal" zij Chiaki die er ook was "MAKE-OVER" riepen de meiden in koor. Gabri hadt duidelijk zen bedenkingen maar 'alé' dacht hij 'tkan ni erger worden'. Ze begonen natuurlijk met de haren veel te lang en vettig gelukkig hadden Miku en Michiyo nog kappen gestudeerd. Izumi en Kumiko kozen de kleren (het moest geen uniform zijn het was een vrije dag). Miku, Izumi en Chiaki kozen de assecoires
é volla klaar ( het rezultaat zie je hier boven mits iets andere kleren natuurlijk). "Komaan Gabri we gaan schowen met de nieuwste aanwinst van the gang" riep Izumi opgewekt en ze trok hem mee aan zen arm "psst manen denkt gele wa ik denk" fluisterde Miku tegen de rest "welke manen en hoe kunnen wij nu weten wat jij denkt we zij geen telephaten ze" antwoorde Michiyo "dude zij gij nu egt zo dom als ge er uitziet" zei Kumiko " ze bedoeld dat Izumi hem heel heel heel graag heeft" " nu snap ik het nog ni ze" fronste Michiyo "Idioot ze bedoelt dat er iets bloeit" zij chiaki "ne w8 da ga ge ook ni snappen Izumi heeft een oogjje op hem en rawts hij ziet er goed uit" "oooooooooooooo nu snap ik het" Lacht Michiyo met een typishe domblondjes smile.
"Iz waom kijkt iedereen zo" vroeg Gabri toen ze over het graspleintje liepen "das een goei ding ze" lachte ze "wan't wio wat zie je er goed uit". Gabri begon te blozen. Riko kwam afgelopen "oo trouble" fluisterde Iz "Hé hottie wa doe jij bij zo'n dom wicht als dat" riep Riko "jij kunt omgaan met de beste van school als je wilt". Gabri werdt duidelijk een beetje kwaat "Weet je was Riko ik ga niet om met oppervlakkige meiden zo als jij die alleen naar het uiterlijk kijken en zelf ni eens knap zijn" zei Gabri (hij was duidelijk in de rol van hottie gekropen) "en vooral niet als ze me eerst ni zagen staan en dan als mijn vrienden me zoals ze dat noemen een make-over geven me dan wel zien staan" "wat ik hem a nog nooit eerder gezien ze" probeerde Riko zich te verdedigen "hé bitch leert a ogen open te treken" ging Izumi verder "kom Gabriel we zijn weg. Toen Izumi en Gabri weg waren viel Riko hare frank (euro) "w8 is effe da was die viese nerdt".

Dat was de make over maar wat gaat er volgende keer gebeuren

Reageer (2)

  • sarmey

    bwaa de teke op zen wang is nog wel stoer ;o
    (yeah)

    1 decennium geleden
  • CuppieCake

    ghaha verder :D
    de mijne komt eraan :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen