Er kwamen steeds meer Donderclankrijgers naar de kraamkamer, de Kittens waren samen met groenbloem naar de verste hoek van de kraamkamer gevlugd. Kleinstaart en Mosklauw vochten tegen Veel krijgers , Want ze moesten de kittens beschermen. Maar ze raakten uitgeput van het klauwen, ontwijken en uithalen.
Op de openplek werden steeds meer schaduwclankatten neergedrukt door de krijgers van bladerster. zelfs de leerlingen en de medicijnkat werden daar tegen de grond gedrukt. zij twee waren de laatste die nog vochten. 'Mosklauw we houden dit niet lang meer!' gilde Kleinstaart toen een grote kater haar over haar zij krabde.
'we moeten volhouden!' riep Mosklauw 'we zijn de enige die nog overeind staan, toen hij dit zei stuurde bladerster elke krijger die kon vechten op de kraamkamer af, en uiteindelijk viel Mosklauw neer en een ogenblik later ook Kleinstaart. Mosklauw voelde hoe kattenpoten over hem heen liepen naar de hoek waar de kleintjes zaten. het was bladerster zelf die er langzaam en met ontblote klauwen opaf liep. 'Nee!!! stop !' riep Kleinstaart. Maar bladerster had witkit al te pakken en tilde haar bij haar nekvel op. de kleine witte kitten gilde en huilde van verdriet. hij gooide de kleine poes hard tegen de grond en ze jammerde van de pijn. 'En nu zal ik de clan bevrijden van de eerste Buitenstaander.' maar toen schudde Bloedster zich los van de Donderclankrijgers en rendde naar Bladerster toe, gooide hem tegen de grond en zette zijn poot op bladersters keel. 'laat je clan terugtrekken of ik sla al je negen levens uit je!' krijste hij Bladerster wist dat hij geen keus had.
'DONDERCLAN TERUGTREKKEN!!!' Bloedster liet hem los en Bladerster rende achter zijn clan aan. aan het einde van het kamp bleef hij staan. 'ooit zuiver ik het hele woud van die zwerfkatten!' en hij ging ervandoor. Mosklauw stond op en hielp Kleinstaart overeind. Toen liepen ze naar Witkit om die te helpen.

Een paar uur later toen Sneeuwvacht alle katten had geholpen gingen Mosklauw en Kleinstaart jagen , omdat alle prooi was meegenomen toen de Donderclan terugging

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen