yow yow yow .... of nee toch maar een saaie hallo? Wat hoor je te zeggen tegen je vriend als hij kwaad op je is geweest? Of moet je helemaal niks zeggen? Elk meisje met een relatie heeft het gevoel wel eens gehad. Moet ik hem negeren en wachten tot hij zelf stuurt of moet ik beginnen? Het doet mij denken aan een quote die ik ooit eens heb gezien op internet. " you are the boy text her first ". Laten we eerlijk zijn wij meisjes zijn in de zevende hemel als een jongen altijd begint maar hoe zit het dan met het verschil tussen de vrouw en de man? Ik, caitlin heb het mij al altijd afgevraagd. Hoe kan je van iemand houden en nog steeds denken aan jezelf? We geven altijd alles toe aan de jongen waarvan we houden maar als er eens ruzie is zijn ze te koppig om het toe te geven en negeren je ze zomaar.
Dit is nog maar een deel van mijn leven. Ik zal je zo vertellen hoe het begon en waarom ik in een persoon veranderde die ik helemaal niet ben.
Het begon aan zee. Nee heb maar geen zorgen het is niet een of andere domme vakantie liefde. Hij kwam gewoon in mijn leven vanaf het moment dat ik daar, in de zon aan het genieten was van een flesje water en een vies ijsje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen