Hellooooo! Lekker weertje he, ik ga volop van de zo'n genieten. Wat zijn jullie plannen nog dit weekend?
Fijne zondag! Xx

'Waar vind ik m'n zitplaats?' De man neemt even m'n ticket in z'n handen en kijkt er even naar. 'Deze ingang hier, dan ga je wel de rijen zien... En het stoeltje, geen idee. Je gaat eens moeten kijken. Veel plezier!' Ik knik en bedank de man snel voor ik naar binnen loop, ik ben snel nog enkele drankjes gaan halen voordat ik naar binnen ging. Meteen vind ik het stoeltje waar ik moet zitten, niet moeilijk ook... Ik heb gelukkig nummer 1. Zoals ik gedacht had zit ik allemaal tussen kleine kindjes, het verwondert me niet... Al had ik liever naast enkele leeftijdsgenoten gezeten. Na een tien tal minuten komen de gasten van Mc Busted het podium, ze brengen de sfeer er al goed in. Een voorprogramma zoals het moet zijn dus, na een poosje wachten beginnen de meeste meiden te gillen. Niet veel later zie ik Harry plots op het grote scherm staan. Ik kan er niets aan doen, maar ik wordt stiekem terug een beetje zenuwachtig... Het concert begint spetterend, ze beginnen met het liedje Clouds.
Het concert is fantastisch en ik probeer zo veel mogelijk te genieten, soms neem ik enkele foto's en ook enkele liedjes film ik met m'n gsm. Ik zing alle liedjes uit volle borst mee wat niet kan gezegd worden van de kindjes rond me... Als de jongens gaan zitten weet ik hoe laat het is, ze gaan aan little things beginnen. Zodra de eerste noten te horen zijn krijg ik meteen kippenvlees en zodra Harry begint te zingen springen zelf enkele traantjes in m'n ogen. Snel knipper ik ze weg, ik kan er niet aan doen... Maar dit liedje heeft een hoge emotionele waarde voor me. Het verdere concert verloopt fantastisch, maar jammer genoeg veel te snel. Enkele liedjes voordat het concert voorbij is besluit ik maar al naar buiten te gaan. Ik moet nog m'n trein halen en op tijd thuis geraken...
Ik knik vriendelijk naar de mannen van de security, beide mannen kijken echt iedereen aan. De ene man knikt vriendelijk terwijl de andere me strak aankijkt, terug naar het papiertje in zijn handen kijkt en me vervolgens weer aankijkt. Ik stap gewoon door, al is he wel raar waarom de man zo kijkt. Net wanneer ik me eventjes nog omdraai zie ik hoe de man die me daarnet aankeek de andere, vriendelijke man op de schouder tikt. 'Dat is ze...' Hoor ik hem zeggen. M'n wenkbrauwen schieten in de lucht als ik de twee mannen daadwerkelijk op me af zie lopen, heb ik dan iets misdaan?

Reageer (1)

  • awsten

    ZE GAAT BACKSTAGE IM SURE OMFG JEALOUS AF

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen