Foto bij Twenty-five Flowers

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Monks

    Ik heb echt zo veel respect voor je dat je zoiets met ons durft te delen! Ik heb er wel heel veel over gelezen voor m'n profielwerkstuk, maar ik denk dat ik een eetstoornis nooit helemaal kan begrijpen, omdat ik er zelf geen heb gehad..
    Echt heel veel respect!

    8 jaar geleden
  • awsten

    Ik heb echt heel veel respect voor je dat je er zo open over praat, ik kan me wel inbeelden dat dat niet zo makkelijk moet zijn

    Ik vindt dit best een leuke eerste ontmoeting :3 I like Daisy :3

    8 jaar geleden
  • ILOVEFOOOOD

    Wauw knap dat je het met ons allemaal gedeeld hebt respect ook voor je geweldige story !!

    8 jaar geleden
  • Tahani

    Heel dapper dat je je eigen ervaringen en gevoelens met ons wil delen, echt waar. Ik bewonder het heel erg!

    8 jaar geleden
  • Horlinson

    Ik plaats niet zo vaak een reactie, maar nu kán ik gewoon niet anders.
    Ik vind het echt heel moedig van je dat je zo veel met ons wil delen en je verhaal wil doen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik je begrijp omdat ik zelf ook al genoeg problemen gehad heb, maar then again, ik kan je nooit volledig begrijpen omdat ik geen eetstoornis heb, maar ik snap dat je worstelt met dingen. Daarom heb ik zo veel respect voor je.
    Ik moet ook toegeven dat ik inderdaad weinig weet over wat allemaal komt kijken bij een eetstoornis, dus ik hoop dat ik wat ga bijleren in dit verhaal (:
    Verder vind ik dit een heel mooi stukje. Ik denk dat het feit dat je zelf zoiets meegemaakt hebt, ervoor zorgt dat je het zo goed kan beschrijven, wat natuurlijk alleen maar leuker is om te lezen c:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen