Ik kijk Ian aan zonder dat er een woord uit mijn mond komt. "Sorry, had ik het niet moeten doen?" vraagt Ian geschrokken. Ik haal me schouders op terwijl ik de bijna opgedroogde tranen van me wangen veeg. "Ik had het niet moeten doen, te vroeg he." Zegt hij terwijl hij naar beneden kijkt. Ik knik en sta op "Ik moet gaan, het spijt me". Zonder dat hij nog wat kon zeggen was ik al weggelopen.

Ik kwam aan bij de auto waar ik Spencer, Hanna en Emily ongerust zag staan te wachten. "Waar was je Shay, we hebben je lopen zoeken, we waren ongerust!" schreeuwt Hanna zowat in me gezicht. Ik haal me schouders op "Sorry, ik zag Jay. Ik moest even een stukje lopen". Hanna gaf een gebaar voor een knuffel waarna ik een stap dichterbij zette en me armen om haar heen sloeg. Emily en Spencer liepen naar ons toe en sloegen ook hun armen om ons heen. "Kom we gaan naar huis" Zei Hanna dit keer op een rustige manier.



Het geluid van de wekker maakte me chagrijnig wakker. De eerste school dag van het 2de jaar. Mijn motivatie om te gaan lag dit keer onder het gemiddelde. Toch vond ik de moeite om op te staan en mij klaar te maken.

Ik pakte mijn sleutels en liep de deur uit richting mijn auto. Gooide me tas op de bijrijderstoel en nadat ik de auto had gestart reed ik weg richting school. Aangekomen op school zag ik Emily, Spencer en Hanna al op de afgesproken plek staan. "Hee babe's" zei ik iets te vrolijk waarna ik een aardig "Hee" terug kreeg. We liepen naar de eerste les die op het punt stond om te beginnen. Ik ging aan me tafeltje zitten en pakte me boeken. "We hebben een nieuwe leerling in de klas jongens." Zei de leraar terwijl de jongen net binnen komt lopen. "Stel je maar even voor"-"Hey, ik ben Ian Blakeley" terwijl ik nog bezig was me boek op tafel te leggen kijk ik op en schrik ik van de jongen die voor de klas staat en mij ook aan kijkt. Snel kijk ik naar Hanna die mij al lachend aankijkt en een knipoog geeft. "Dit meen je niet" komt er zachtjes uit me mond. De leraar kijkt me aan "Wou je iets zeggen Shay?"-"Ehm nee. Nee ik wou niets zeggen" zeg ik met een hapering in me stem terwijl ik me gezicht langzaam rood voel worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen