http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=171878

Opdracht 1:
Schrijf de letters van het alfabet onder elkaar op en geef jezelf genoeg ruimte om zinnen te formuleren. Iedere nieuwe zin moet beginnen met de volgende letter.
Voorbeeld:
Als Japie naar het park gaat, rent hij als eerste naar de bloemen.
Bloemen in alle soorten, kleuren en maten
Chrysanten, lelies, rozen
De jongen heeft geen favoriete bloem
Echter vind hij rode bloemen mooier dan gele of oranje
F...
G..
H...
etc.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Hephaestus

    Herkenbaar en mooi geschreven. Het leek bijna een gedicht, vond ik, haha. Alleen het gebruik van leestekens is een beetje anders en een piepklein beetje storend, maar heel erg vervelend ook weer niet. Ik vind het alleen wel jammer dat je de eerste letter vaak begint met een random woord en die dan uit legt. Ik snap zelf ook dat dat makkelijk is en je dat snel wilt gaan doen, maar probeer dat te minderen. Voor de rest leuk stukje :')

    9 jaar geleden
  • Agree

    Heel herkenbaar, van sommige delen had ik dat liever niet :')
    Ik vind je schrijfstijl aangenaam en het hele tekstje leest vlot. Het leest bijna als een gedichtje. Alleen snap ik niet volledig je gebruik van leestekens. Dat kan natuurlijk aan mij liggen, maar je zet bij vier zinnen een punt en bij de rest niet.
    Voor de rest vind ik het een heel toffe tekst. Het zit leuk in elkaar en ik denk dat heel veel mensen dit wel zullen begrijpen. (:

    9 jaar geleden
  • Dominhe

    Ontzettend herkenbaar ABC!! Vooral over het stukje waar je schrijft dat je juist als je niet schrijft, het meest geniet. Dat is bij mij meestal ook het geval.... Daarnaast vind ik de hele opbouw heel leuk om te lezen, de ene keer gebruik je langere zinnen, de andere keer zijn het weer hele korte zinnen. Het is weer eens wat anders, maar zeker niet vervelend om te lezen. Het enige puntje van eventuele kritiek wat ik kan vinden is zin 16. Daar staat eigenlijk een komma die niet helemaal nodig is aangezien het geen grote opsomming is, maar een benoeming van twee 'voorwerpen' die je kan gebruiken.

    Verder is het een heel goed ABC, wat goed in elkaar zit! Super leuk :)

    9 jaar geleden
  • Tad

    Leuk ABC, ik kreeg een stomme grijns op mijn gezicht toen je over het schoolwerk begon. Helaas heel, heel herkenbaar. Inhoudelijk lijkt het wat de letters R en S betreft echter niet helemaal te kloppen: doorgaans schrijf je namelijk eerst iets, waarna je pas reacties krijgt (althans, dat is wat je hoopt haha) en niet andersom. Het 'schrijven komt erna' wringt voor mij dus een beetje, maar wellicht zie ik iets over het hoofd? Je oplossing met de letter X vind ik daarentegen wel echt innovatief! Ik denk dat voor de meeste schrijvers het schrijven wel als een soort drug werkt. :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen