Sorry dat het zolang duurden.. IK HEB 1D IN BRUSSEL GEZIEN!!!!!!!!!!!!!!!! Op de afstand waar ik stond waren het net mensjes uit Madurodam :)

Na een tijdje te hebben gelopen, komen we uit bij een grote, open wei. Lavendel, kruiden en madeliefjes staan overal. Het lange, drogen gras golft mee met de wind. De jongens, behalve Liam, rennen als gekken het veld in. Ik giechel en huppel, hand in hand met Jacob, achter ze aan. De wolf-man probeert ook te huppelen door de hele tijd naar mijn voeten te kijken. Helaas ziet hij daardoor de tak niet en beland hij plat op zijn snufferd. Ik barst in lachen uit terwijl Jacob snel weer overeind komt.
‘Dat is niet grappig.’ zegt hij met een pruillip. Ik giechel weer en druk een kus op zijn wang. Als ik me terug trek, kijkt Jacob me met een tevreden glimlach aan.
‘Beter?’ vraag ik met een pruillip.
‘Beter.’
Met een glimlach pak ik zijn hand weer en loop ik richting de jongens die het kleed al hebben neergelegd. Liam sloft achter ons aan met zijn blik op onze verstrengelde handen. Ik draai me om en wenk met mijn lege hand.
‘Kom op! Anders eten ze alles op!’ Liam grinnikt en gaat naast ons lopen. Ik voel hoe Jacob in mijn hand knijpt en ik zet waarschuwend mijn nagels zachtjes in zijn vel.
‘Ja maar straks doet hij je wat! En dan ben ik weer alleen.’ Ik schud mijn hoofd.
‘Liam is anders. Ik heb hem in wolf gedaante gered van een beer. Zie je dat verband dan niet?’
‘Ik dacht dat hij ook was aangevallen door die jager.’

‘Hij is ook een mens, Jacob, en geen wolf-mens.’
‘Dus? Die jager is gewoon een klootzak!’
Ik knik. De andere vier hebben het kleed al verspreid en het eten erop gezet. Jacob gaat naast me zitten, net zoals Liam. Niall grijpt naar een broodje en binnen vijf seconden is het weg. Met grote ogen kijk ik hem aan.
‘Hoe eet jij zo snel?’ vraag ik verbaasd. De jongens lachen, behalve Jacob die met precies dezelfde blik Niall aanstaart.
‘Ik eet gewoon heel veel.’ lacht de blondine. Ik maak een ‘ik-geloof-je-niet’ geluidje en pak dan zelf ook een stukje brood. Wantrouwig kijk ik ernaar. Ik heb in mijn hele leven alleen maar vlees gegeten. Voorzichtig neem ik een hap. En het smaakt in een woord heerlijk. Ik eet het hele broodje op en kijk Jacob glimlachend aan.
‘Je moet dat brood ook eens proberen, het is heerlijk!' Jacob pakt een broodje en stopt het in zijn mond.
‘Jezus dit is echt lekker!’ Ik grinnik en pak nog een broodje. Harry vertelt één of ander verhaal over een fan die een keertje zijn onderbroek had gestolen. Lachend rol ik over de grond als Louis en Harry het gaan na spelen.
‘Verdwijn! En laat mijn onderbroek hier!’ brult Harry.
‘Ja maar Harry, ik hou van je!’ piept Louis met een meisjesstem.
‘En daarom ruik je aan mijn onderbroek.’ zegt krullenbol met opgeheven wenkbrauw.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen