Foto bij Maybe a sweet dream...

Dankje voor reactie ... xx

Jacob was. We staren even naar elkaar als ik opeens naar beneden wordt geduwd door een woeste golf. Al proestend kom ik weer boven en probeer naar het strand te zwemmen. ‘Brrrrr’ ril ik als we daar al even staan praten.’Come here my darling’ roept Jared hysterisch. ‘oh Jared’ roep ik en spring in zijn armen. De rest staat daar te lachen en als we opgedroogd zijn nemen we allemaal afscheid van elkaar en vertrekken elk naar ons huisje.
Thuis aangekomen zet ik lasagne in de oven en begeef me naar de badkamer. Ik laat de douche warm worden en
Kleed me uit. Voorzichtig stap ik onder het warme water en laat al het zoutwater van me afspoelen. Ik zeep me in en na vijf minuutjes spoel ik me af. Vlug kleed ik me om in een comfortabele broek en T-shirtje en haast me naar beneden. Ik neem de lasagne uit de oven en installeer me voor de televisie. Ik werp een blik op het uurwerk en zie dat het kwart over negen is en hoor dan geen seconde later de duur opengaan.
Door zie ik een zwarte schaduw met kleine krulletjes. Mijn broer. ‘Haai zusje, alles goed?’ vraagt hij opgewekt, ‘Met mij alles goed, met jou?’ vraag ik terug. ‘Goed, goed. Is er nog eten?’ , ‘Ja in de oven zit er lasagne’. ‘Smakelijk’ roep ik.
Nadat ik alles heb opgeruimd, wens ik Amos welterusten en begeef me naar boven. Ik kruip in mijn bed en laat zachte muziek spelen. Zo val ik in een diepe slaap.
Hieronder vind je de droom:
Ik kijk op en zie de zee als ik mijn handen ophef voel ik het zand door ze wegglippen. Voorzichtig sta ik op en loop weg van de zee, ik loop naar het bos waar ik de jongens zie. Ze zwaaien naar me en vlug loop ik naar hen toe. Ik struikel en val recht in een paar scherpe takken. Ik kijk naar men handen en zie dat ze bloeden. Vlug kijk ik op en zie een paar goud/amber kleurige ogen. Verschrikt deins ik achteruit. Dit zijn niet de ogen die ik gewend ben. Als ik om me heen kijk zie ik alleen maar bossen, de jongens zijn verdwenen. Ik kijk terug naar de paar ogen maar ze zijn er niet meer. Verbaasd kijk ik nog een keer om me heen en zie niemand meer,ik ben hier helemaal alleen. Verschrikt sta ik op en wil weg lopen maar het lukt niet, ik wil schreeuwen naar de jongens maar dat lukt niet. Ik begin te paniekeren. En hoor opeens “tuut” “tuut” “tuut” “tuut”.

Reageer (2)

  • MeLovesMusic

    Nee hé, de wekker. xo. Ja tuurlijk, iedere wekker heeft stiekem als doel om alle dromen te vergallen. Púh, die dingen spannen samen. x'D. Ik heb zo'n vaag vermoeden dat Noah op Jacob ingeprent is, kan dat kloppen? Hmm, we'll see. ^^. We'll see. *Wacht af.*
    Gauw verder bitte.

    1 decennium geleden
  • YannaiWrites

    snel verderrr! iloveit.(l)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen