Foto bij 3.6

omg, i'm so sorry! it took way too long, i know that. ik vond het alleen echt super moeilijk om dit te beschrijven, maar vond wel dat het er in moest. en ja, ik werk op het moment zes volle dagen in de week dus kwam er ook niet helemaal aan toe. het is dat het op het moment echt super rustig is op kantoor en ik tussendoor de hele tijd een beetje kon schrijven, anders hadden jullie nog langer moeten wachten. ik heb al wel weer twee delen klaar staan, maar ik durf niet te zeggen wanneer ze er opkomen te staan aangezien ik dit weekend op zwarte cross zit en dus niet verder kan schrijven, maar hopelijk staat er volgende week een deel online. (ik hoop dat ik het een beetje goed gemaakt hebt door hem heel lang te maken) sorry for the wait guys! but thank you for waiting!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • DreamyHoran

    Zo mooi geschreven!
    Xx

    8 jaar geleden
  • GirlAlmighty

    And the tears stream down my face...
    De laatste begrafenis die ik heb meegemaakt was heel lang geleden, gelukkig, maar ik ben wel laatst naar het graf van een kind dat ik nooit heb gekend gaan kijken. En dat was al zielig, ook al weet ik alleen haar naam.

    Mja, snel verder!
    xxx

    8 jaar geleden
  • saaarah12

    Wauuuw!!! Ik moest bijna huilen :-( Je beschrijft alles zo mooi!
    Je bent een geweldige schrijfster!!! (H)

    8 jaar geleden
  • Tahani

    Knightsbridge says it all. Bloody sad. Beautiful chapter and lots, lots of tears. It made me remember of my grandmother's funeral, almost three years ago. I still miss her, but I don't want to think about losing my parents already. Lovely. xx

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Ugh, this is so bloody sad. Almost feels like it's real too. You seriously are a beautiful writer and I certainly don't mind waiting for the chapters. It's totally worth it when they're this good.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen