Foto bij OO2



Na Casey gebeld te hebben, maakten Celaena en ik ons klaar voor ons namiddagje in de stad. ‘ Je hebt hier echt geen zin in hé?’ Vroeg ik haar. Ze schudde haar hoofd. ‘ Weet je? Misschien moet je hem een kans geven?’ Ze keek me verbaast aan. ‘ Wat zeg jij nu?’ ‘ Wel, misschien is hij niet zo erg als je denkt? Misschien geeft hij echt wel om je.’ Zei ik terwijl ik haar aankeek. Het was even stil. Celaena begon te lachen. ‘ Dat geloof je nu toch zelf niet , Cass? Kom, we moeten gaan. Hoe sneller dit voorbij is , hoe beter!’ En we wandelden terug naar de cafetaria, waar we nog vlug iets gingen eten.
Ik stoorde me enorm aan Calumdie de hele tijd naar me staarde, met een blik vol lust. Zoals een hond naar een biefstuk kijkt.

Na onze lunch stonden we recht. ‘ Zij die gaan sterven groeten u.’ Zei Celaena voor ze richting de tafel van de jongens wandelde, ik volgde. ‘ Oké, dus het plan is dat we naar het stad gaan, maar ik heb niet veel tijd.’ Zei ze geïrriteerd tegen de blonde jongen. ‘ Cassidy gaat mee samen met haar vriendje Casey.’ Mijn blik kruiste die van Calum en ik lachte. Sorry jongen, ga maar een andere biefstuk vinden om op te geilen. ‘ Oh, dat is niet erg. Ik neem met veel plezier Calum mee.’ Antwoordde Luke grijnsend naar mij. Ik kon hem wel slaan! ‘ Goed, laten we gaan?’ zuchtte Celaena en wees met veel tegenzin naar de inkomhal van het hotel als teken dat we gingen vertrekken. Buiten stond Casey op ons te wachten. ‘ CASEY!’ riep ik enthousiast terwijl ik naar hem toe liep en onze lippen herenigde. ‘Ik heb je zo gemist, Cass’ Zei hij toen ik de kus onderbrak. Vlug vertelde ik hem wie de twee jongens waren en hij glimlachte naar Calum die als een jaloerse bok naar ons aan het staren was. Ik grijnsde naar Calum en kuste Casey nogmaals. Onze kus werd onderbroken door Celaena die bij ons was komen staan.“Ik ga even naar de platenwinkel hier tegenover. Neem je tijd maar.” Knipoogde ze naar ons. Ik glimlachte naar haar terwijl ze verder wandelde met Luke achter haar aan. Ik keek naar Calum, hopend dat hij hen zou volgen maar helaas hij bleef staan. Casey nam mijn hand en ging dichter bij Calum staan. ‘ Hey Calum, Ik ben Casey.’ Zei hij en hij stak zijn hand uit naar Calum. Die glimlachte en keek dan verder naar zijn gsm. Het was muisstil tot Casey de stilte onderbrak. ‘ Ik ga een ijsje halen, nog iemand?’ Calum en ik schudden onze hoofden. ‘Ik zal met je meegaan.’ Zei ik en nam zijn hand vast. ‘ Schat, blijf maar hier. Ik ben zo terug!’ Ik knikte en gaf hem een vluchtig kusje op zijn wang voor hij wegstapte.

‘ Doen jullie altijd zo klef of wil je mij gewoon kwetsen?’ snauwde Calum. Ik keek hem woedend aan. ‘ Dat heet verliefd zijn. Niet dat jij dat kent.’ Zei ik grijnzend. ‘ Wat wil je daar mee zeggen?’ ‘ Dat je niet weet hoe het voelt om verliefd te zijn, Calum.’ Bromde ik. Hij keek mij met grote ogen aan. ‘ Hoe kan jij dat nu weten? Je kent mij niet eens!’ Ik rolde met mijn ogen. ‘ Ik ken jou dan misschien niet maar ik ken wel jongens zoals jou. Jullie denken dat je iedereen kan krijgen en willen dat iedereen naar jullie pijpen danst. Je doet alles voor een meisje zodat je haar in je bed kan krijgen en dan laat je haar vallen als een baksteen. Jij hebt geen idee hoe het voelt om verliefd te zijn, je weet zelfs niet eens wat het is om respect te tonen naar een meisje. Laat me toch gewoon met rust Calum en zoek je ergens een slet die je kan gebruiken en dan breken.’ Calum keek me met een zielige blik aan. ‘ Misschien is er wel een reden waarom ik zo ben? Heb je daar ooit al aangedacht? Ik ben wel al verliefd geweest en weet je wat er dan gebeurde? Ik werd bedrogen, belogen en gebruikt. Dus het spijt me dat ik niet ben zoals je perfecte vriendje , Cassidy.’ Hij hapte naar adem en keek me woedend aan. Er was maar één ding dat ik kon doen, iets waarvan ik wist dat ik er later enorm veel spijt van zou hebben.


Ik kuste hem.

Reageer (1)

  • MrsHood

    OMG................. PLOTTWIST PAM PAM PAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM



    SORRY XD

    SNEL VERDER!!!!!!!!! GEWELDIG VERHAAL!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen