Foto bij Cliffdiving

Dankje voor de reacties.

Foto= dit ben jij net voor je terug wou draaien.

Voel ik twee sterke armen me opvangen. Ik draai me om en kijk recht in de twee mooiste ogen die ik in mijn hele leven al heb gezien. ‘Bedankt’ stotter ik. Hij glimlacht naar me en zet mij weer recht. De jongens beginnen te joelen en ik kleur helemaal rood. Sam slaat zijn arm om me heen en wijst in de verte naar iets. Ik volg zijn arm en vinger en kom uit bij grote rotsen. ‘Mooi’ zeg ik. Embry komt aan de andere kant lopen en zegt grijnzend ‘daar spring jij straks van’, ‘In je dromen zeker’ lach ik.
We komen dichter bij de rotsen en de jongens worden wilder en wilder, het is zoals meisjes die een winkel naderen. Als we er zijn blijkt het dan toch de waarheid dat we daar of moeten springen. ‘Uhmm ik ga maar weer een keer naar huis hé’ zeg ik vlug. Ik wil net weglopen als ik wordt teruggetrokken door Sam. ‘Toch niet’ grijnst hij. ‘Maar ik durf niet’ en zet mijn zieligste snoetje op. ‘Oooh zo knoddig’ hoor ik van alle kanten. ‘Maar toch ga je springen’ zegt Sam.
Een beetje later als ik mijn bikini aanheb en uit de bosjes tevoorschijn kom kijken alle jongens me aan. Ik begin te blozen en loop gewoon naar hun toe. Paul springt er als eerste vanaf. Je kijkt naar beneden. ‘En nu jij, Noah’ zegt Seth. Je gaat nog een beetje naar voren zodat je klaar staat.
Daar sta ik dan. Onder me klotsen de golven woest tegen de rotsen. Ik kijkt naar beneden en mompelt tegen mezelf: ‘waarom ik, waarom?’ Ik laat een diepe zucht en wil terug keren als ik wordt meegetrokken door twee sterke armen. ‘aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah’ gier ik. “plons” klinkt het. Ik wordt onder water gedompeld en meegetrokken door het water. De twee armen hadden me net voor ik in het water werd ondergedompeld los gelaten. Maar nu waren ze er weer. Ik kwam al proestend boven. En keek naar de persoon die me vast had. Met een schok besefte ik dat het …

Reageer (1)

  • YannaiWrites

    Met een schok besefte ik dat dat je verder moet gaan. =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen