Foto bij 1- escaping that horrific place

Ik schrok wakker toen een luide stem riep " nummer 89 wordt wakker je eigenaar van de dag is er".
Fijn een nieuwe afspraak met een oude sexverslaafde man. Het gaat ook altijd het zelfde dag in dag uit. Als ik uit mn bed stap bedenk ik dat dit een kans is een kans op vrijheid voor het eerst in 2 jaar bedacht ik me dat mijn redding al die tijd gewoon ik zelf was. Terwikl ik mijn zwatte lip liner en lippenstift aanbreng vraag ik me af of liam ooit naar me heeft gezocht en als ik vandaag ontsnap of hij nog steeds in ons oude huis te vinden was en of hij al verder was gegaan met zijn leven. Als ik eindelijk klaar ben loop ik naar de balie waar zoals ik had verwacht een dikke oude man zat te wachten. Terwijl de man betaald blijf ik bij de balie staan wetend dat als ik wil ontsnappen dat ik gelijk moet beginnen met rennen zodra ik een stap buitenbde deur zet van dit gruwelijke oort. Als ik naar de vloer kijk zie ik dat ik hakken draag ze zijn niet zo hoog maar maken het wel moeilijker om te rennen .
"Kom mee " bromt de oude man. Gehoorzaam volg ik hem maar zodra de deur acjter me dicht viel begon ik te rennen zo hard als ik kon . De man probeerde me vast te grijpen maar was niet snel genoeg . Ik wist dat ookal was ik nu ontsnapt dat ze alles op alles zouden zetten om me terug te vinden want nummer 89 was de meest gevraagde van de hele hoeren huur . Ik vind nog steeds een verschrikkelijk idee dat ik twee jaar verhuurd ben als een hoer en als ik nu niet snel door ren nog veel langer.
Als ik na een kwartier aankom in een klein parkje knal ik meer op het eerste beste bankje dat ik zie staan. Als ik rond kijk realiseer ik me dat ik nog steedd in london ben. Ik voel de ogen van moeders en kinderen branden. En bedenk me dat dat komt doordat ik hier in mn ondergoed zit. Ik sta snel op en loop verder voordat iemand de politie kan bellen. Als ik mijn weg uit het park heb gevonden ga ik opzoek naar het huis van liam of van 1 van de andere jongens. Als ik langs een Starbucks kom kan ik het niet laten en koop ik met het enige geld wat ik bij me heb een caramel frappuccino. Terwijl ik de winkel uitloop besef ik me dat ik al in de straat ben waar liam woont of woonde ik heb geen idee .als ik eindelijk voor het grootse huis sta zie ik harry aankomen lopen. Wel ik ben niet zeker want de persoon die op me afkomt loprn heeft heel lang haar. Als de persoon dichtbij is weet ik zeker dat het harry is. Als harry mij ziet staan grinnikt hij" wie heeft er een hoer gehuurt want ik denk niet dat soph dat zo zal waarderen. "
"Eh harry wie is soph?" vraag ik verbaast.
"Wel duh liam's vriendin" antwoord harry op mijn vraag "maar wie ben jij als ik het vragen mag?"
"Kylie Johnson"
"Mooie naam doet me denken aan liam's ex die twee jaar geleden ineens verdween"
" dat ben ik "
"Vast ga maar weer liegen tegen harry want hij trapt overal in. Denk je nou serieus dat ik dit niet al een miljoen keer gehoord heb , bewijs het maar"
"Je hebt een moedetvlek achter je linker oorlel"
"Hoe weet je dat? Ik heb dat aan niemand verteld"de frustratie is te lezen in zn ogen.
"Harry geloof je me nu alsjeblieft ik heb iemand nodig "
Na een lange stilte zegt hij "ja , ik geloof je"
Uit het niets vloog de deur open en riep een onbekende stem "harry kom binnen het gaat zo regenen en oh neem je hoer maar mee"
"Is dat"
"Jup "antwoorde harry al wetend wat mijn vraag was.
Terwijl ik liam's huis binnenliep zag ik dat alles nog op de zelfde plek stonde alleen hangen er nu ook spullen van die sophia chick.
Als ik en harry de woonkamer binnen lopen zie ik dat alle jongens er zijn behalve zayn.
"Hazz waar is zayn?" vraag ik zo zacht dat niemand behalve harry het kan horen.
"Eh dat is moeilijke uit te leggen" mompelt harry een beetje te hard .Want louis kon het horen en roept " wat is moeilijk uit te leggen harry , dat jij een random hoer mee neemt naar liam's huis?".
"Ik ben geen hoer" zeg ik op een verdedigende toon .
"Vast, kom zitten we hebben het er later wel weer over" zucht louis en klopt naast hem op de bank.
Op dat moment loopt liam binnen die nog al raar kijkt als hij mij ziet zitten.
"Ehm Louis ik wist niet dat jij alweer date" zegt liam een beetje twijfelend.
"Nope , ze is hier met harry" lacht louis vrolijk terug en trekt mij stevig tegen zich aan.
"Vast" zegt liam hoofd schuddend en kijkt naar harry " echt?"
"Nee nou kinda "
"Vertel "zegt niall die de hele tijd nog geen woord had gezegt.
"Wel " begon harry het verhaal " ik stond drie weken geleden in de Starbucks en zag haar staan en viel gelijk voor haar en ja ik weet dat ze misschien een beeyje een rare kleding stijl heeft maar ze heeft een goed hart "
Pfew ik was al bang dat hij de waarheid zou vertellen.
"Oke..."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen