Foto bij Chapter 1.O19

Samen met Cara lopen we door de gangen van Alius Academy. We zijn onderweg naar het stadium, dat midden in het gebouw is. Deze wordt alleen gebruikt als we wedstrijden spelen tegen elkaar of misschien ooit als Raimon zo ver komt dat ze hier tegen ons mogen spelen. Anders gebruiken we de kleinere zalen in het gebouw. Achter Cara en mij lopen nog heel veel meer spelers. Niet enkel van mijn team, maar ook van Epsilon, Prominence en the Genesis. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar we moeten allemaal naar het stadium komen. We weten enkel dat vader erg boos is. Tijdens het eten ging de intercom plotseling aan en alles wat we hoorde was vaders stem. Hij was boos en wilde dat iedereen onmiddellijk naar het stadium zou gaan.

Bij het stadium aangekomen zagen we vader en Wyles al in het midden staan. Achter hen stond Gemini Storm met Desarm. We stelde ons netjes, per team, op voor vader. Precies zoals hij wilt als we allemaal samen moeten komen voor hem. ‘Jullie zullen je wel afvragen waarom jullie hier zijn. Achter mij staat Gemini Storm. Zij hebben verloren van Raimon.’ er ontstaat wat gemompel. Ik ben stom verbaasd, Gemini Storm is verslagen door Raimon, nu al. Dat verklaard waarom vader zo boos is. Zijn eerste team, waarmee hij wraak wilde nemen, is al verslagen. Eerder dan iedereen had verwacht. ‘Epsilon zal de taak op zich nemen en het plan verder uitvoeren.’ Desarm spreekt in de richting van zijn team die allemaal begrijpend knikken. Vader zet een stap naar voren om de aandacht van iedereen te krijgen. ‘Aangezien Gemini Storm,’ hij spreekt de naam uit alsof het een oud stuk vuil is, ‘nu al verslagen is zullen de schema’s aangepast worden. Iedereen zal meer gaan trainen om nog beter te worden. Door hun vroege nederlaag zullen we namelijk minder tijd hebben. Daarom zullen jullie ook vaker een wedstrijd tegen elkaar gaan spelen om jullie kracht te testen. Epsilon, jullie zullen zo meteen een wedstrijd spelen tegen Diamond Dust. Ik wil dat Cara in de basisopstelling staat. Ik wil zien hoe ze het doet.’ ik knik en draai me op naar mijn team. ‘Ga opwarmen en zorg dat we zo meteen kunnen beginnen. Valen, jij zal reserve staan.’ Valen lijkt niet echt vrolijk. Ik zie dat hij iets wil leggen maar leg hem het zwijgen op. ‘Niet nu, niet waar vader bij is.’ ik zei het hard genoeg voor Valen om te verstaan maar te zacht voor de rest. Valen knikt en loopt naar de rest van het team. Vader draait zich om naar Gemini Storm, die er verslagen bijstaat. ‘Aangezien jullie verslagen zijn heb ik niets meer aan jullie. Jullie worden teruggestuurd naar Sun Garden.’ zonder nog een woord te zeggen draait vader zich om en verlaat iedereen het stadium, op Epsilon en mijn team na.

Na een kleine vijf minuten is iedereen er klaar voor. Ik kijk Desarm aan. ‘Maar dat je het weet Desarm, verwacht niet van ons te winnen.’ Desarm kijkt me aan, ergens in zijn ogen zie ik een beetje angst voor me. ‘We zullen zien wie er wint.’ Hij probeert dapper te klinken maar de haper in zijn stem verraad alles. Ik lach kil. ‘Van ons zul je niet winnen, nooit niet. Wij staan ver boven jouw team dus het is niet zo erg. Maar als je verliest van Raimon dan zal het wel erg zijn. Als je verliest van Raimon of gelijk speelt kan je erop rekenen dat wij het van je overnemen.’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen