ugh sorry hiervoor :s

Sorry geen hoofdstuk, ik weet dat het lang geleden is (zo'n 3 weken al) maar ik had het echt druk met buitenlands project, projectweek en nu zijn het alweer examens. Daarna vertrek ik ook voor een weekje op reis naar Kroatië om even dit echt wel slechte jaar te ontlopen.
Nu heb ik een probleem, ik wou vandaag een hoofdstuk posten, speciaal voor jullie maar mijn USB-stick is gewoon verdwenen. Hij lag nochtans op mijn bureau en nu is die dus weg :s Ik heb echt al heel mijn kamer overhoop gehaald maar ik vind hem dus echt nergens en ik heb die ook nooit ergens anders gelegd.
Dit wil dus zeggen dat ik die hoofdstukken die ik eindelijk af had terug opnieuw moet gaan schrijven dus het kan nog even duren.
Sorry! Op die stick stond ook een deel van mijn lesvoorbereidingen van de vorige stages en foto's van mijn vorige hond dus het is hier een beetje paniek :s

Bedankt voor al jullie steun trouwens
Veel succes met de examens!

Reageer (2)

  • Luckey

    Dat is echt balen!!!
    Vraag idd even aan iemand of ze vind
    Die hoofdstukjes komen wel
    Vind je opdrachten maar teruh
    Succes nog met school en je opdrachten!
    En be plezier in Kroatië
    Xxx

    9 jaar geleden
  • KiliXxEagle

    oei oei! vraag eens of iemand hem misschien per ongeluk heeft gepakt of opgeruimt? mijn usb is ook weg, sinds de verhuizing 2 jaar terug. -.- echt al mijn series, foto´s en andere dingen stonden daarop. Nouja ik hoop dat je die van jou nog vind! In ieder geval veel plezier met je weekje naar Kroatië!

    Komt wel allemaal goed hoor!

    xx Kim (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen