Ik zal je even voorstellen aan onze blog, Bloggalicious. Ons uitlaat punt, ons werk. We zijn hier elke dag mee bezig van ochtend tot avond om alles tot in de puntjes te regelen. We schrijven over alles kleding, make-up, room decoraties, ervaringen in het dagelijks leven, concert reviews kortom alles dus.
Wie is ons? Mijn beste vriendin en collega Jayleigh Horrisson en ik Rose Lively. Wij wonen in ons appartement op de bovenste verdieping van een 8 etage flat, in Sydney. We hebben het beste uitzicht over het strand en natuurlijk het grootste appartement, maar dat had niet gekund zonder onze blog en onze lezers.
Het appartement bestaat uit een open keuken die grenst aan de woonkamer. Verder zijn er 5 kamers en 2 badkamers. We hebben allebei één kamer als slaapkamer en één voor onze kleren, de andere kamer is de grootste en die delen we samen als ons kantoortje. Dat scheelt heel erg veel tijd als het gewoon in je eigen huis zit, lucky us.
Maar goed even over ons. Jayleigh, afgekort Jay, en ik zijn al vriendinnen sinds we 8 waren en we zijn nu 20. Altijd goed met elkaar kunnen opschieten, samen naar de middelbare, samen naar college zelfde opleiding, waar we allebei van afgestudeerd zijn. En altijd was onze droom om de dingen die wij doen met de hele wereld te delen. Jay richt zich meer op fotografie en ik ben meer van het schrijven, we zijn het perfecte blog duo. Na een tijdje in een coffee shop genaamd Mocca Moore gewerkt te hebben, werd onze blog ontdekt en kregen we geld voor alles wat we promoten en alles waar we naar toe gingen. We hebben ons baantje opgezegd en zijn ons volledig gaan richten op onze blog. Ook hebben we een soort manager nu, onze GBF Cassius, afgekort als Cas. Hij helpt ons met dingen te vinden waar we over kunnen schrijven en zorgt ervoor dat onze reis naar waar dan ook helemaal geplant is. Zo waren we vorige week nog in Praag en gaan we over een paar dagen een soort rond reis maken door heel America.
“Rose, heb je dat shirtje van mij gezien. Je weet wel die ene blauwe met dat gevalletje?!” roept Jay door het appartement heen terwijl ik in mijn kast mijn koffer sta in te pakken.
“Ja die hangt hier bij mij. Wil je die mee?” Zodra ik haar een ‘ja’ hoor roepen ren ik naar haar kast.
“Zo jij bent snel.”
“Tja, ninja skills. Ik ga weer, ik moet mijn tweede koffer nog doen en dan ook nog mijn handbagage.”
“Vergeet je niet naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen? Het is jou beurt.” Oh ja, elke week doen we omstebeurt boodschappen en mag diegene bepalen wat we eten.
“Nee is goed,” roep ik terug als ik weer in mijn kast sta.
Eindelijk ben ik klaar met mijn tweede koffer, het is een wonder dat alles erin past en dat ik nog steeds kleren in mijn kast heb hangen. Of eigenlijk is het geen wonder want we krijgen soms gratis kleding toegestuurd.
“Wat doe jij in je handbagage?”
“Uhm, telefoon, zonnebril, portemonnee, travel wallet, mijn laptop en mijn midori travel notebook,” noem ik op terwijl ik alles op mijn vingers na tel, “Volgens mij is dat alles, maar ik bedenk me dat het beter is als ik de helft morgen in pak want sommige dingen heb ik nu nog nodig.” Ik pak de autosleutels van mijn auto uit mijn bakje op het dressoir.
“Ik ben!” roep ik en trek de deur achter me dicht.
Ik koop alleen maar gezonde dingen, dat doen we eigenlijk allebei. Detox water, granen mix, yoghurt, spullen voor een smoothie. Alle recepten zetten we op de blog, alles wat we eten zetten we op de blog. Tja, als je ervoor betaald krijgt… en het is ook nog eens leuk om te doen. Ik bedoel wie wil dat nou niet?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen