Hieronder kom je meer te weten over de hoofdpersoon in dit verhaal.

Eerst laat ik jullie kennis maken met de hoofdpersoon: Noza. (Ik :P) Ze is een meisje van 17 jaar. (Maar vanaf haar 16e verjaardag ontdekt ze zo veel dingen over zichzelf enzo.. Verder vermeld ik geen leeftijd in mijn verhaal denk ik. Het is dan namelijk voor mij een beetje verwarrend).

Maar goed, dit is de info over de hoofdpersoon:

Haar: Beetje stijl, dik en kastanjebruin, vaak in een staart maar soms ook wel gewoon los. (Als je dun haar gewend bent, is het dan vaak lastiger voor je om mijn haar te kunnen vlechten)

Ogen: Donkerbruin. ( + ze heeft een rood-bruine bril, maar misschien laat ik dat in het verhaal uit, kan heel vervelend werken)

Huid: Gewoon normaal huidskleur. :P

Meest gedragen kleding: Skinny broek, shirt, sokken en comfortabel schoenen waarmee ze goed mee kan rennen.

(Karakter)Eigenschappen: heel emotioneel, praat soms te veel (en het is vaak onnuttig wat ze zegt, ze praat soms om gewoonweg energie kwijt te raken als ze zich bijv. verveelt), kan moedig zijn, kickt op spanning (houdt er heel erg van en soms zoekt ze naar handelingen die als gevolg erg veel spanning opleveren waar ze ook weleens last van krijgt), ze twijfelt vaak, heeft veel vragen onbeantwoord, zoekt naar échte waarheden (het liefst met écht bewijs), is graag avontuurlijk omdat ze erg op spanning kickt, kickt ook een beetje op romantiek waar eigenlijk ook een beetje spanning in zit, heeft een hele goede en sterke intuïtie (kan dingen voelen wat sommigen niet kunnen voelen, als ze bijv. een vraag heeft, voelt ze vaak het antwoord wel, maar om het te begrijpen moet ze het omzetten in woorden en dat gaat dus vaak lastig...), moet beter leren aarden (en aardse lessen volbrengen) ....

En zo kan ik eigenlijk wel doorgaan met eigenschappen. Maar ja, ik denk dat andere eigenschappen in de loop van het verhaal wel duidelijk worden.

Dit wat dan de introductie! Ik hoop dat je nu meer beeld hebt van de hoofdpersoon in dit boek! Nog vragen? Stel ze maar in een Comment! Vote? En misschien ook eventueel mij Volgen?

Tot deel 1! ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen