Gwen zat op de basisschool, maar het werd zomervakantie. Naar de zomervakantie zit ze dus op de middelbare school. In de vakantie heeft ze allemaal schoolspullen gekocht en andere schhool dingen. Het is zondag en morgen is het maandag dus morgen is haar eerste dag van de middelbare school. Ze is zenuwachtig want ze kent niemand en is bang dat ze geen vrienden gaat maken. Als ze probeert te slapen houden de zenuwen haar wakker. Naar een uurtje valt ze in slaap.

De wekker gaat, Gwen zet de wekker uit. Ze slaat een paar keer op de wekker en valt weer in slaap. Haar moeder doet de deur open en zeg Gwen sta nou eens op. Gwen zegt dat ze heel moe is en dat ze amper heeft geslapem. Maar ik wil toch dat je naar schhol gaat Gwen zegt haar moeder. Naar een paar minuten loopt Gwen van de trap en krijgt ze ontbijt. Ze gaat aan tafel zitten en haar hoofd valt op tafel van moeheid. Gwen je gaat gewoon naar school zei haar moeder. Als ze haar ontbijt op heeft pak ze haar tas en zet die op haar fiets. De moeder van Gwen geeft Gwen een kus op haar wang. Gwen zegt:"Dat hoeft ook weer niet hoor". Toen zei haar moeder dat dat gewoon hoord en dat ze daar nog niet te oud voor is. Ze zegt:"Oke Mam doeg". Ze fiets rustig naar school maar is heel zenuwachtig. Ze trild helemaal. Bij een stoplicht word het rood en moet ze stoppen, ze valt bijna van haar fiets af. Het wordt groen en ze fietst over de weg. Als ze is overgestoken zie ze het fiersenrek al van haar nieuwe school, nu wordt ze nog zenuwachtiger. Ze zet haar fiets neer en zet hem op slot. Ze loopt naar binnen, en overal staat het vol met eerste jaars. Ze denkt:"Waar moet ik heen?". En word nu nog zenuwachtiger. Dan loopt een vrouw maar haar toe en zegt:"Ik ben je Mentor, welkom op het floris lyceum". Gwen reageert met de woorden:"uhh..hallo". Ze lopen naar een lokaal en alle kinderen kijken Gwen aan. Een jongen zegt:"Je bent een half uur te laat". Gwen kijkt op haar horloge en zegt:"Oei ik ben veelste laat!". Ze gaat snel zitten op een vrije plaats. Het meisje naast haar zegt:"Hey". Gwen kijkt verbaasd en durft niks terug te zeggen.

Reageer (4)

  • Dylo21

    Ik zal erop letten zandkit! Alleen ben ook maar een kind van 13 jaar, dus kan ook niet alles goed spellen.

    9 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Ik ben het ook met Zandkit eens,
    Het is wel een leuk verhaal

    9 jaar geleden
  • AngelWriting

    Ik ben het met zandkit eens, het is heel irritant om zo te lezen. Als iemand iets zegt geef je dat aan met ''
    Dus:
    Lara liep naar binnen en keek zoekend rond. 'Mam, heb jij misschien mijn mobiel gezien?'
    En let alsjeblieft op de spelling. Foutjes zijn niet erg maar dit zijn er wel heel veel.
    Weleen leuk idee

    9 jaar geleden
  • Scara

    Dit moet je even verbeteren:
    1. Haar moeder doet de deur open en zeg Gwen sta nou eens op.
    Moet zijn:
    Haar moeder doet de deur open en zegt: 'Gwen, sta nou eens op!'
    2. Geslapem moet geslapen zijn.
    3. Maar ik wil toch dat je naar schhol gaat moet 'Maar ik wil toch dat je naar school gaat' zijn.
    4. Naar een paar minuten moet na een paar minuten zijn.
    5. Hoord is hoort
    6. Ze zegt: "oké Mam doeg" "ze" verwijst naar Gwen en dat is nogal raar als we nog met haar moeder bezig zijn, als het woordje mam er niet tussen stond zou haast iedereen denken dat haar moeder het zei. En Mam hoeft niet met een hoofdletter.
    7. Trild moet trilt zijn.
    8. Fiersenrek moet fietsenrek zijn.

    En dit was nog niet alles als we echt heel diep gaan onderzoeken, let hier alsjeblieft op want dit maakt je story best slecht.

    Verder heb je een erg leuk verhaal!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen