"Jude Sharp, wat doe je hier? Dit is het trainingscomplex van Raimon. Jij mag hier niet komen en zeker niet als wij aan het trainen zijn."
"Ik ken je tactieken al Evans. Iedereen kent jullie tactieken. Jullie worden al een tijdje in de gaten gehouden. Dat is begonnen na de wedstrijd tegen Occult. Maar het gaat nog erger Evans... BrainWash, een ander voetbalteam heeft al een techniek van jullie gekopierd, en ook WIJ zijn bezig een veel belovende tactiek te verbeten van jullie en diezelfde techniek van jullie te dwarsbomen."
"Wat, maar dat mag helemaal niet!"
"Wie zegt dat dat niet mag? Ik ken geen regel die zegt dat dat niet mag... Maar ik ben hiervoor niet gekomen. Ik wil een deal met je sluiten."
Mark kreeg het benauwd. Hij vond het helemaal niet zo prettig om opgesloten te zitten in een kamer met deze jongen. "Zeg me wat je wil en ga dan weer weg." Jude glimlachte. "Dat gaat niet zo snel. Ik heb twee aanbiedingen voor je. Ik neem aan dat je de top wilt bereiken. Dan heb ik leuk nieuws voor je. Je coach gaat je uitlenen aan een ander team, dus ik zal maar een andere keeper vinden. En je wilt waarschijnlijk ook het andere nieuws weten, daarom ben ik dus eigenlijk gekomen."
Jude keek geschrokken op toen er drie keer op de deur werd geklopt. "Evans geef me je nummer. Ik bel je nog wel." Jude opende het raam en sprong eruit. Vervolgens ging de deur open. Nelly stond in de deuropening. Het leek alsof ze gehuild had. "Kom op Mark, je moet naar de training." Mark liep naar haar en knielde voor haar. "Hé, wat is er? Heb je gehuild? Waarom heb je hem binnengelaten?" "Nelly schudde haar hoofd. "Laat me even alleen Mark. En het team wacht op je." Nelly liep vervolgens weg, terwijl Mark haar nakeek. 'Wat weet zij hier allemaal van?'

"Zo Mark, wat heb jij daar allemaal uitgespookt?" zei Kevin al lachend. Normaal kon Mark wel een lachje er van afkrijgen, maar hij liep met een ernstige blik naar zijn doel. De hele training was hij er niet bij. Gelukkig liet de coach hun eerder vertrekken. Mark was als eerste van het veld en verliet ook als eerste het traininscomplex. Hij ging een wandeling maken door de stad. In gedachtes zag hij steeds de huilende Nelly voor zich en vervolgens de serieuze blik van Jude Sharp. Mark schrok op uit zijn gedachtes toen zijn mobieltje ging.
"Euh, hallo. Met wie spreek ik?"
"Evans, Sharp hier. Ik weet dat je je in de stad bevindt, maar ik verzoek of je nar het park aan de rand van de stand kan komen."
Nog voordat Mark iets kon zeggen was er al opgehangen. Hij bleef even verbaast naar zijn mobieltje kijken, maar besloot om toch richting het park te lopen.
"Hey Mark, wat ga jij doen?"
Mark keek om en zag dat Nathan naast hem was gaan lopen. "Je was wel erg snel weg. Je hebt toch geen geheime plannen." grinnikde Nathan. Mark trok een klein glimlachje. "Haha, nouja... ik loop gewoon wa rond. Ik moet even een aantal gedachtes op een rijtje zetten."
Nathan keek verbaast naar Mark. "Euh, oke. Dan neem ik aan dat je even alleen wilt zijn. Dan zie ik je straks wel weer."

Mark was aangekomen in het parkje, dat totaal leeg was. hij besloot om op een bankje te zitten. Vervolgens hoorde hij een stem achter zich. "Daar deed je lang over evans."
"Sharp..."
"Je vraagt je af, waarom ik je hierheen hebt gestuurd, niet waar?"
"Ja, maar vind je het heel gek?"
"Vanochtend was ik nog niet kaar. Ik had twee nieuwtjes. Je vader durft het je niet te vertellen, daarom besloot ik het te doen. ik zei dat je wordt uitgeleend voor een grote som geld, maar welke club heeft dat nou over voor jou?" Mark keek geschrokken om naar jude. "Nee, je zegt niet dat ik...."
Jude knikte lachend. "Welkom bij Royal evans."

Reageer (1)

  • Duendes

    Okee... Dat was onverwacht, maar wel cool!!!
    Stiekem is Royal geweldig, alleen jammer dat ze zo naar Ray Dark luisteren... Mark mag niet zo'n slaafje van Dark worden hoor!!!!!
    Arme Nelly, zij wist er dus van?
    Snel verder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen