Dit is dus de inleiding. Hier staat alles even uitgelegd. Meer der deels is dit okm wel mijn menkng .

mensen zijn altijd al wezens geweest die alles in hun macht willen hebben. Dat zit gewoon in hun aard. Net als het in hun aard zit om dingen te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de ontdekkingsreizen. Die vonden plaats omdat mensen een andere weg naar India wouden ontdekken. Iets dat ze niet is gelukt zonder offers te brengen. Vele van hun soortgenoten zijn omgekomen door de honger, of door de reis zelf. Natuurlijk zijn er voordelen in te vinden, zoals als we de ontdekkingsreizen niet hadden georganiseerd, dan hadden we nooit Amerika ontdekt. Maar toch, als je er over nadenkt, hoefde er geen levens verspilt te worden aan die reizen. We zouden het land toch wel gevonden hebben, met of zonder die reizen.
Maar daar gaat het niet om. Dat is niet waar het over hoort te gaan. Het moet gaan over de andere aard van de mens,namelijk het onderzoeken van alles. Als ze iets hebben ontdekt, willen ze er een verklaring voor. En het liefst ook nog een logisch. Zo geven we elk wezen dat we kennen een naam. Neem nou de 'leeuw'. Een naam die we al jaren gebruiken. Nu zal je denken, wat is daar mis mee. In pricipe niks. Maar we weten niet of dit de echte naam is van dit dier. Misschien noemen de zebra's hem wel anders. Dit kan wat ver gezocht zijn, maar het is wel waar. De mens geeft alles maar een naam, die voor hun wel logisch is en wel klinkt. Eentje die makkelijk te onthouden is en uitspreken is.
Maar sommige dingen zullen de mensen nooit achter komen. Iets dat aanschoudt kan worden als het Geheim, als het Mysterie. Dit zullen ze nooit weten, omdat het gewoon niet logisch is in hun ogen. Een wereld vol met geheimen en raadsel die de mens nooit zal kunnen ontdekken. Dit is de wereld achter Aarde. Een wereld vol onlogische dingen en wezens die niet wetenschappelijk bewezen zijn. Oftewel Qecue.

Reageer (2)

  • FroIIo

    Ik neem een abo. (lol)

    9 jaar geleden
  • FallingLeave

    Ik vind het een heel interessant verhaal. Ik ga hem zeker volgen. Op een voorwaarde. Neem het niet op als gemeen, het is gewoon om je te helpen. Je moet je stukje een beetje verbeteren. Hier en daar een letter weg :p en ook hoofdletters weg.
    En het is hoorde en niet hoortte (regel 18)
    Niet boos zijn op me. Want ik vind het geweldig qua inhoud!! (:
    Groetjes!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen