Foto bij 1. singen

heel dramitisch hoofdstukje maar k kon ff nie anders enjoy

Na het ontbijd ging ik maar eens nr boven. ik klede me om en checkte mijn telefoon. ik stuurde "heyyyx" naar mike. omgg ik vind hem zooo leuuk!! ik kreeg een appje trug "heyy" stond er. ik lachte en schreef "hoe gaat t met je?" geen berichtje terug. ik zette people help the people op en zong mee. ik voelde me best kut. ik bedoel ik vind mike echt super leuk... maar ik denk dat hij mij niet leuk vind. ik zie hem ook wel is met andere meisjes knuffelen of heel close doen... ik zuchte en zette mijn gedachten op 0 en ging naar school.

aangekomen op school ging ik bij een groepje meisjes uit me klas staan. een jongen uit mn klas maakte een kut opmerking. deed hij elke dag elk uur.. zonder reden. ik zuchte en negeerde het. de bel ging. pauze. ik liep meteen naar mijn vriendin britt. 'Demi!!'gilde ze toen mike langs liep om naar buiten te gaan om te roken met zn vrienden. 'ssssst!'siste ik lachend. ze lachde terug en wij gingen ook naar buiten. extra liepen we langs hem heen. ik keek om en zag dat hij me nakeek. ik voelde diep van binnen een warm gevoel. ik kreeg ineens een appje van die jongen uit air. 'heyyx, zin om vanmiddag wat te drinken in de stad?' ik lachte en schreef terug 'heyyx is goed tot vanmiddag' ik liep alleen door de gang omdat britt in een andere klas zit op een andere verdieping. 'demi loop je bij je vrienden?' zei die jongen weer. weer negeerde ik. niemand uit mijn klas zei er wat van. diep van binnen ging ik helemaal kapot.

die middag liep ik door Amsterdam. ik zag dat hij op een terras zat. hij lachte en stond op. ik lachde terug en hij gaf me een knuffel. 'hee' zei hij. 'heyy' zei ik terug. we dronken wat praten wat en als afscheid gaf hij me een kus op mn wang en een knipoog. ik lachde terug. ik fietste naar huis en zag mike. 'hey' zei ik verbaasd 'heyy' zei hij. 'ik stapte af en vroeg of ik bij hem mocht zitten. 'tuurlijk'antwoorde hij terug. ik lachde en voor ik het wist zoende hij me. ik zoende hem terug..



de volgende dag op school heb ik britt meteen verteld over het zoenen met mike. ik lachde. toen besloot ik nu of nooit. in de pauze ging ik naar mike toe en zei ik een beetje twijfelend. 'mike... kijk ik vind je leuk... ik denk dat ik verliefd op je ben... jij ook op mij?' hij wist even niet wat hij moest zeggen en zei toen 'sorry, maar ik niet op jou' ik kon wel schreeuwen. ik liep weg en in de gang kwam ik dat kutjoch tegen. 'hee daar heb je vriendloze' ik werd zo boos dat ik hem keihard sloeg. hij sloeg me terug en zo werd het een gevecht. we werden door een paar sterke handen uit elkaar gehaald. boos rende ik weg. ik fietste snel naar een rustige plek in het bos. ik schreeuwde keihard. meteen werd ik gebeld door britt. ik weigerde. weer werd ik gebeld. door super veel mensen. zelfs door mike. ik nam niet op. kwaad gooide ik me telefoon tegen een muurtje aan. pats het hele ding spatte uiteen. ik begon hard te huilen en te schreeuwen. ik bleef hier tot het begon te schemeren. ik wist maar 1 plek waar ik me nu rustig kon voelen. een van mijn broers die onderhand op zich zelf woonde. ik belde aan en meteenwerd de deur open getrokken. 'DEMI' riep hij en knuffelde me. wat is er allemaal aan de hand? ik vertelde alles aan hem. ik moocht hier blijven zolang ik wilde.

ik had alweer een nieuwe telefoon gekocht. thuis was alles uitgepraat en school... school kon me wat. nog steeds was ik kwaad en verdrietig om mike... maar ik heb het geaccepteerd. mijn telefoon ging en ik zag dat daley me belde. de laatste 3 dagen heb ik super veel met hem geappt. ik lachde en nam op. 'heyy sinkgraven'nam ik lachend op. 'hee zin om langs te komen vanavond?'zei zijn prachitge stem. 'tuurlijk'zei ik. ík haal je wel op'zei hij. 'om 5 uur voor je huis key?' 'keyy' zei ik. snel ging ik naar boven en deed mijn skinny jeans aan en een wit blousje om precies 5 uur stond er een mooie auto voor het huis. ik liep naar buiten. hij stapte uit en hield de deur voor me open. 'gentleman' zei ik lachend 'altijd' zei hij. ik lachde en we reden naar zijn huis.

ik deed mijn jase uit waardoor je een grote scam op mijn arm zag van dat gevecht. 'woow wat heb jji gedaan dan?' vroeg hij. ik besloot het maar niet met hem over een jongen die ik super leuk vond enwaar ik nu nog super verdriet om heb te vertellen... 'huh oh gewoon gestoten' zei ik lachend. hij knikte en trok me mee naar de bank waar hij zijn hand op de scham legde en er zachtjes over heen wreef' na een tijdje kroop ik iets dichter tegen hem aan en ineens zoend ehij mij. ik zoende hem terug want hij was echt super knap en lief. ik denk dat ik een beetje verliefd aan het worden ben....

na 2 minuten stopte hij de zoen en legde ik mn hoofd tegen e=hem aan. ik viel in slaap. na een tijdje werd ik rustig wakker. 'britt? wil je blijven slapen?' vroeg hij lief. ik knikte slaperig. 'als dat mag? ' antwoorde ik. 'jij altijd' knipoogde hij en hij tilde me op en tilde me naar boven 'gek' zei ik lachend. hij legde me op bed en zei: 'wil je een shirt van mij lenen?' graag' zei ik lachend. ik deed een veel te groot shirt van hem aan. zo lang dat ik geen broek aan hoefde. hij ging in alleen een trainingsbroek in bed liggen. 'sexy' zei ik lachend' hij knipoogde en trok mij tegen hem aan. 'worden je ouders nie boos?' vroeg hij. 'nee ik app ze wel even snel dat ik bij 'britt slaap' hij lachde en zei 'mag nie liegen he' ik lachde en appte snel me vader dat ik bij Britt slaap. 'trusten'zei ik. hij zei 'slaap lekker' en hij kuste me nog

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen