Alice, alice.
Wat is er. Zei ze.
Ze had net alles uitgepakt en zat op bed te huilen. Ze had de ketting vast die ook zij van oma had gekregen. Een zilveren ketting met een zilveren eenhoorn.
Ik ben het. zei moeder.
Laat me gerust.
Toen stierven de voetstappen weg.
Alice bleef nog en tijdje in bed liggen. Ze keek rond. Haar kamer was groot. Er stond een dubbel bed met donzige dekens die lekker warm aanvoelde. Haar kamer had een bordeux rode kleur. Er was een groot raam die uitzicht gaf op het bos naast het huis. Ze keek naar het bos en hoorde iets waarvan haar nekhaar overeind kwam. Het huilen van een wolf. Toen hoorde ze geklop. Alice kom je naar beneden hedge heeft nog iets te melden voor we gaan eten. Alice veegde haar tranen weg stond rechtop en ging naar beneden. Ze holde de trap af. Ze zag vader en moeder staan.
Hedge komt zodadelijk.
Toen kwam ook hedge aan.
We zullen ons in de eetkamer plaatsnemen. Zei hij.
We zette ons neer.
Ik wil met jullie nog wat afspraken maken. Begon hij.
Ten eerste er is een avondklok en iedereen moet zeker tegen 12u thuis zijn.
Robin en ik begonnen te kreunen.
Ten tweede wij zijn niet jullie slaven dus behandel ons dan ook niet zo. Als je iets nodig hebt vraag het ons maar profiteer er niet van. En den derde de grijze deur naast het schilderij van de zeeman ahab die op de witte walvis jaagt is evenals het bos is verboden. Voor ieder van jullie. Dan werd er op de deur geklopt. Het was charm en gon.
Het eten is klaar. Zei charm met haar honingzoete stem.
Breng maar binnen zei hedge. We zijn zo goed als klaar.
Het eten was overheerlijk. Gepofte aardappelen met erwten en kalfssteak. Tijdens het eten kwamen er nog meer mensen binnen. Een kapitein die erg leek op abah ( van het schilderij). Hij stelde zich voor met
Jon Wing. Een man met bakkebaarden en lang wilderig haar. Hij hete lionel beast en was de jager die de kalf geschoten had. Hannelore charm kwam er ook bij zitten ( zelf haar haren roken naar honing afschuwelijk geen wonder dat Robin haar mag. Mannen). Meneer gon kwam er ook bij.
Mevrouw hest kon er jammer genoeg niet bij zijn. Zei hedge.
En toen kwam zij binnen. Een jong meisje naar schatting 17 a 18 jaar kwam binnen. Ik zag robin naar haar staren. Aansteller.
Sorry dat ik zo laat ben. Zei ze.
Dat geeft niet nessie.
En ze ging naast robin zitten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen