Hi! Dit is mijn 1e boek. Ik hoop dat jullie het een leuk boek gaan vinden! Dit hoofdstuk zal niet heel lang zijn, ik zal alleen even de hoofdpersoon en vriendin van hoofdpersoon voorstellen.
Tips mogen altijd, dingen die ik goed doe zou ik ook graag horen :)
Xx Lotjuuuh_X

Metteria
Hallo!
Ik ben Metteria, maar eigenlijk iedereen noemt me Mette. Ik ben 16 jaar oud en zit in 4 vwo. Ik ben niet echt populair en hoor eerder bij het groepje nerds. Soms baal ik er wel van als ik allemaal meiden zie lopen waar iedereen voor uit de weg gaat maar dan is er altijd mijn vriendin Roos voor me. Ik ken Roos al sinds de kleuterschool en ze woont bij me in de straat. Net als ik, hoort Roos ook bij het groepje nerds. Als Roos niet daarbij zou horen zou ik echt heel erg mijn best doen om uit dat groepje te komen en bij de populaire te horen.
Mijn hobbies zijn waterpolo en tennis. Ik ga twee keer per week naar tennis en drie keer per week naar waterpolo. Ik weet niet of je het ook een hobby kan noemen maar ik vind shoppen ook heel erg leuk. Vaak ga ik samen met Roos.
Ik heb trouwens nog niet beschreven hoe ik eruit zie, ik ben 1.70m lang. Ik heb donkerbruin-grijze ogen. Ik vind et geen mooie combinatie dus vaak draag ik een zonnebril. Alleen niet in de klas of als het koud is. Ik heb donkerbruin, stijl haar, af en toe zie je een iets lichter plukje haar. Net als bij mijn moeder, zei heet Lisa en mijn vader Patrick. Mijn ouders zijn allebei 49 jaar oud. Ik heb 2 oudere broers genaamd Jerrell en Lex. Jerrel is 20 en Lex 17. Mijn zus Kate is 19. Jerrell is al uit huis maar woont heel dichtbij. Ik heb een tweeling broertje en zusje. Ze heten Nikki en Noa. Ze zijn allebei 8 jaar oud.
Verder is er niet heel veel bijzonders over mij te vertellen.
Roos
Ik ben Roos, 17 jaar en zit in 4 vwo. Mijn beste vriendin is Mette maar dat wist je al. Mijn hobbies zijn tekenen (Mette zegt dat ik het heel goed kan maar zelf vind ik van niet), honkballen en naar het voetbalveld gaan om leuke jongens te bekijken.
Ik ben 1.69m lang en heb kort, krullend blond haar. Ik vind het best irritant. Ik ben een centimeter kleiner dan Mette en daar plaagt ze me altijd mee. Mijn ogen hebben een blauw-groene kleur, en deze vind ik best wel mooi dus ik draag alleen een zonnebril als het heel zonnig is. Mijn huid is best licht maar gelukkig word ik behoorlijk snel bruin in de zomer.
Ik heb 1 jonger broertje met de naam Rick en een oudere zus die Floor heet. Floor is 18 en Rick 15. Mijn moeder is 51 en heet Florance. Mijn vader's naam is Richard. Hij is 53 en vind zichzelf heel grappig
We hebben best wat huisdieren, een hond, 2 katten en vijf konijnen. Het irritante aan een hond is dat je hem moet uitlaten. Gelukkig hoef ik dat alleen op woensdag te doen. Als ik weer eens zeur over dat ik Sep moet uitlaten zegt Mette altijd dat ik blij moet zijn dag ik een hond heb en dat ik niet zo moet zeuren. Eigenlijk heeft ze daar wel gelijk in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen