Foto bij crazymy || Harry Styles || 16+

*Naam: Hannah Raymonds
*Leeftijd: 18
*Bandlid: Harry
*Bestaat 1D: One Direction bestaat.
*Uiterlijk: klik
*16+: OF COURSE
*Situatie: Hannah zit samen met haar vader in een hotel in New York, haar vader is een hele rijke zakenman dus ze zitten in 1 van de 2 grootste suite van het hotel. One direction zit in die andere suite in het hotel omdat ze drie concerten geven in New York. Dan vind er een sneeuwstorm plaats waardoor ze het hotel niet uitkunnen
De vader van Hannah zit ingesloten op zijn kantoor. De sneeuwstorm is niet zo erg dat ze geen eten of elektriciteit meer hebben maar ze kunnen gewoon het hotel niet uit en alle treinen, trams, bussen, taxi's enzo rijden niet.
Hannah die verveelt zich heel erg in haar eentje dus gaat ze een beetje rond lopen over de gangen en dan bots ze opeens tegen een rennende Harry aan die tikkertje aan het spelen is met de rest van de jongens. Ze vallen om Harry valt op Hannah en hij flirt met haar. Hannah die gaat mee spelen met de jongens, ze gaan ook 'hide and seek' Hannah en Harry eindigen samen in éen of andere voorraad kast en ze hebben sexx bla bla.
Op het eind worden ze een koppel
Extra: Het zou leuk zijn als je wat grappige dingen toe kan voegen ofzo met flirten enz.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • crazymy

    yeah, best goed geschreven.
    dankjewel.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen