"Evans heeft een geweldige redding gemaakt! Wat is van deze jongen bekent Tyler?" "Ik heb geprobeerd informatie over deze jongen te vinden, maar dit is pas zijn tweede wedstrijd. Er is vrij weinig over hem bekent John, maar er zijn alleen positieve toekomst berichten over deze keeper."
Mark trapte de al naar voren. "Jack, Axel! Nu!" riep Mark. Axel sprintte snel naar voren, maar Jack bleef in de verdediging. Mark zag de woedde op het gezicht van Axel. 'Geef hem toch de tijd Axel' drong het door Marks hoofd.
"Axel, geef mij de bal, ik zal gaan scoren!" Axel keek links van hem en zag Kevin al versnellen. "Een mooie loopactie van Dragonfly, die nu de bal aangespeelt krijgt van Blaze. En daar komt drakenpoeier, het schot van Kevin Dragonfly en...... oei, de keeper van Wild blokkeert deze bal, maar heeft hem niet vast! DE REBOUND?!"
Aphrodite rende zo snel naar het doel en ging met zijn hoofd naar de bal. "Ja,Ja,Ja, Jaaaaaaa!" "Ik moet je even onderbreken John, want de verdediger van Wild houd dit schot net op de doellijn tegen. Spijtig voor Raimon en geluk van Wild. Adrian Speed zagen we hier aan het werk die helemaal vanaf de aanval terug is gezakt naar de verdediging."

"Raimon heeft het zwaar te voorduren. Evans houdt tot nu toe elk schot, maar qua kracht gaat hij achteruit." Mark sprong van de ene hoek naar de andere hoek van zijn doel. Wild bleef aanvallen, want Raimon kon geen eens meer een aanval opbouwen. "Slagenschot!" "Vuurbalknokkel!" Mark hield het schot tegen, maar Andrian Speed was overal en stond klaar om via de rebound te scoren en Mark was machteloos op de grond, na zijn duikvlucht, maar toen.... "Oke, nu is het genoeg geweest stelletje slappelingen! Wij zijn Raimon en moeten dit winnen." Shawn had een andere stem dan normaal en gedroeg zich erg vreemd. Hij hield de bal tegen en ging in zijn eentje de aanval in, zonder hulp van andere medespelers. "Wow..." klonk het uit de mond van Eric. "Krijg nou wat, Frost gaat in zijn eentje het hele veld over, maar hier komt Speed weer! Ze knokken om de bal en, oei de scheids fluit al, want Frost duwde hem op de grond. "Mijn excuses vriend, dat was niet mijn bedoeling geweest." Shawn hielp hem overeind en liep rustig weer terug naar de verdediging alsof er niks was gebeurd.
Mark's mond viel open van verbazing. 'Wow, deze kant van Shawn ken ik helemaal niet...' "Mark!" Mark keek op, nadat Axel geroepen had. Marks ogen gingen van Axel richting de bal, die zijn kant op kwam.
"Ow, wat een geweldige redding van Eric Eagle, die de bal vlak voor doel weet te stoppen."
"Hé Mark, ik weet niet waar je met je hoofd zit misschien iets van een meisje ofzo, maar ik wil deze wedstrijd winnen en de kans zou erg klein zijn als jij een doelpunt doorlaat." Mark keek naar Eric en bood zijn excuses aan. Vervolgens gingen zijn ogen naar VIP tribune. Ze zat er nog steeds. Wat een stomme vertoning zou dit zijn geweest. Wat zou Nelly wel niet moeten denken.
"Timmy Saunders verliest hier de bal en Wild gaat weer in een tegenaanval. Er komt hier een schot aan, en deze lijkt zeer krachtig!"
Marks rechterhand ging omhoog, schuin naar achter en met een snelle beweging naar voren. Tijdens deze bewegingen was er een grote gele hand boven hem verschenen. "HAND VAN GOD!" Mark klemde de bal vervolgens in zijn handen en ging op de grond liggen met zijn lichaam over de bal heen, zodat hij de situatie op het veld kon inschatten.

Reageer (1)

  • Duendes

    Eindelijk weer!! ;)
    Goed hoofdstuk!! Snel verder :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen