Foto bij Dankwoord.

Just look at how amazing they would look together.

Well, well, well. Ik vond het verschrikkelijk leuk om eens een keer een short story te schrijven met een open einde. Vooral omdat ik zelf een hekel heb aan open eindes. Ik wil namelijk alles weten als ik een romatische novel lees, of ze gaan trouwen, kinderen krijgen etc. Tot in de puntjes moet het zijn uitgewerkt. Daarom heb ik het zelf ook nooit echt geschreven, but there's a first for everything.
Nu ben ik jullie toch een uitleg verschuldigd vind ik. Alle flashbacks liepen in een omgekeerde chronologische volgorde. Van het moment dat Hailey het uitmaakte tot het moment waarop ze elkaar ontmoeten. Vandaar dat je dus eerder wist van een miskraam dan van het feit dat ze zwanger was. Dit heb ik zo gedaan omdat hij (Liam) terug denkt aan hun geschiedenis met de gedachte dat ze overnieuw moeten beginnen. Zodat hij zijn fouten kent en deze niet meer maakt.
De epiloog heb ik gebruikt voor een flashback die ik eigenlijk vergeten was te gebruiken, maar uiteindelijk passend was om als epiloog te gebruiken, namelijk de eerste keer dat ze elkaar vertelden dat ze van elkaar hielden. Het geeft je geen antwoord op of ze hem nog een kans geeft ja of nee, maar het is wel een mooie afsluiting van het verhaal dus ja.
Ik wil jullie lezers allemaal bedanken, de stille lezers, de lezers die af en toe reageerden en de lezers die iedere keer weer me blij maakten met een reactie, thank you! Jullie zijn de reden dat ik hier blijf schrijven en jullie zijn het perfecte excuus voor mijn uitstelgedrag.
Ik hoop dat jullie door dit verhaal meer van mij willen lezen en dan ook andere nieuwe verhalen gaan volgen (de oude wil je niet lezen, die heb ik zoveel mogelijk op inactief gezet).
Thank you so much!

Liefs, Emma

Reageer (5)

  • DreamyHoran

    Het verhaal was superleuk (:
    Als je nieuwe verhalen hebt, ga ik die zeker lezen (:

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    Echt prachtig dat je er zo over hebt nagedacht. Het is echt gewoon wonderbaarlijk goed. Enorm bedankt voor dit, Emma.

    9 jaar geleden
  • awsten

    Ik vindt dit verhaal zo prachtig en het zit echt goed in elkaar (:
    Sorry dat ik niet altijd reageerde, als ik op mijn telefoon zit, dan vergeet ik het nogal is haha! Maar toch blijft dit echt wel één van mijn lievelingsverhalen :3
    Je mag er trots op zijn!

    9 jaar geleden
  • 160917

    Jammer dat de story nu al gedaan is, ik vond het echt super leuk! Het spijt me dat ik niet elke keer een reactie achterliet, maar dat wil niet zeggen dat ik je story minder leuk vond.

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Always.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen