Haku komt erbij staat en luistert mee naar wat de dokter heeft te zeggen.De dokter kijkt even wantrouwend naar Kisame en Pein maar vertelt dan toch.

'Ik moet helaas mededelen dat het meisje het leven heeft verlaten'. Zegt de dokter zonder zijn gezicht te vertrekken.Mijn mond valt open en zonder dat ik het wil glijden de tranen opnieuw over mijn wangen.'Bastard!Jullie hebben haar dood laten gaan!' Roep ik en voel Pein mijn arm vast pakken.Ik trek me los en ren weg, leidend door mijn benen.Mijn benen leiden me naar de kamer waar Mo-chi ligt.Ik sla mijn handen voor mijn mond als ik haar verwondingen nu pas zie.Ze waren schoon gemaakt en waren rampzalig.'Junya!' Hoor ik Pein's stem.Ik loop naar binnen en pak Mo-chi's hand vast die door de aanrijding en de val gebroken was.'Mo-chi~!' Roep ik terwijl ik me op mijn knieën laat zakken en mijn tranen niet kan beheersen.Dit kun je me niet aan doen! Klinkt mijn stem in mijn hoofd.Ik word omhoog getild en open mijn ogen.
Krijsend sla ik de dokter van me af en zeg hem van me af te blijven.'Junya, kalmeer'. Klinkt Pein's kalme stem maar ik voelde zijn chakra en hij voelde zich precies als mij.'Nee!Ik kalmeer niet!Ze hadden haar kunnen redden als ze beter hun best hadden gedaan!' Roep ik en draai me om naar Mo-chi die wit was weggetrokken.Haar mond en ogen waren gesloten, maar ik zag nog de schrik op haar gezicht staan.Een lading water verlaat mijn ogen weer en drupt van mijn kin.Met waterige ogen kijk ik naar de monitor waar een lange groene lijn is te zien.Het geluid was uitgezet.'Ze leeft'. Zeg ik zachtjes als ik een knik in de lijn zie komen.'Ze is dood Junya'. Klinkt Haku's stem maar ik negeer hem.'Ik zag een hartslag op de monitor!' Zeg ik en kijk naar de dokter die zijn hoofd schud.'Na schokken.Ze is er niet meer'. 'Ik zag wat ik zag!Ze leeft nog!' Roep ik en wil over Mo-chi heen klimmen als de dokter de monitor uitzet.'Je vermoord haar!Je hebt haar vermoord!' Gil ik en spartel als Kisame zijn armen stevig om mijn middel slaat en me weg draagt.'You're a fuck murderer!' Roep ik en probeer los te komen.'Hij heeft Mo-chi vermoordt, het is zijn schuld, Mo-chi had nog kunnen leven..Hij heeft haar vermoord..nu, is ze er niet meer'. Begin ik zachter te praten en stop met tegen stribbelen.Buiten laat Kisame me los en kijkt me even aan.'Je gaat mee met ons.We halen wat spullen op en je slaapt voorlopig bij ons'. Zegt hij en start zijn motor.Ik klim bij Kisame achterop en houd mijn mond.'Klim achterop.Het is nog een eind lopen'. Zegt Pein naar Haku die even met een bang gezicht kijkt maar klimt dan toch achterop.We rijden terug naar het tehuis waar Soyo naar buiten komt gerent.'O god!Jullie zijn ongedeerd!Waar is Mo-chi?' Vraagt ze en kijkt ons aan.Ik stap af en loopt zonder haar aan te kijken naar binnen toe.'Junya?' Klinkt Soyo's bezorgde stem.Pein's diepe stem hoor ik nog tot ik mijn kamer in ga en de stilte in loop.

Reageer (1)

  • DesxTiny

    En ik huilde..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen