Foto bij #1 proloog

Hey ik ga in dit hoofdstukje wat vertellen over het 'normale' leven van Demi

Met mijn zonnebril op loop ik over straat. Ik heb een wit loshangend naveltruitje aan, een kort spijkerbroekje en Nikes aan. Ik word begroet door mijn broer. 'Hey Demi, wat ga jij doen dan?' Mijn broer heet Nick. hij is negentien en een mooiboy. hij heeft veel spieren en die laat die ook graag zien. Hij heeft een lief karakter en is zeer vriendelijk. 'Weenie ga denk ik even naar Fabienne,' zei ik. Fabienne is mijn beste vriendin. ' oja Demi? Tim vroeg nog of je mee ging vanavond met ons naar air?' zei hij. Tim, mijn tweede broer. Achttien jaar en ook een mooiboy met veel spieren. 'oké is goed ik vraag wel of Fabi ook mee gaat,' zei ik en liep door. aangekomen bij het huis van Fabienne klop ik op de deur. 'ACHTEROM' schreeuwde de moeder van Fabienne. Ik lachte en liep door de poort. 'Demi je komt hier nu al ik weet niet hoelang, die voordeur is voor vreemde niet voor jou' zei ze lachend en gaf me een knipoog. ik liep naar het tuinhuisje waar een hangmat was. Maar die hang is altijd bezet door Fabienne. 'yo' zei ik. ze lachte en zei: 'Eh, wat denken jij!' 'ik denken jij luiaard zijn' zei ik lachend. 'maar eh, ga je mee vanavond naar air?' zei ik. 'sure! we gaan een knappe jongen voor je zoeken' zei ze en knipoogde. 'pff nee niet weer' zei ik lachend.

We spraken af dat ze vanavond rond zes uur bij me was. ik kwam thuis en de akelige stem van mijn stiefmoeder kakelde door het huis. 'Waar ga jij heen Demi?!' ze mocht me niet, ik haar niet. ik deed alsof ik het niet hoorde en snelde vlug naar boven. ik siste 'heks' ik deed mijn kast over en haalde er een zwarte skinny uit met een spijkerblousje uit.



Met een paar vrienden liepen we air binnen. Fabienne en ik gingen gelijk aan de drank. na een uurtje waren we dan ook al redelijk aangeschoten. ineens voelde ik hoe iemand tegen mij opbotste. 'o sorry!' zei de jongen meteen. het was een best knappe jongen. met kort haar. ik schudde mijn hoofd. 'maakt niet uit hoor.' zei ik en lachte. hij lachte terug. 'ooooh daley chickfixer!!' riepen een paar jongens achter ons. ik draaide me om en zei. 'jaloers?' de jongen die zonet tegen me opbotste zei 'ooooh uitgelult' tegen zijn vrienden. ik lachde. 'kom' zei hij en pakte mijn hand en trok me naar de bar. hij bestelde een Bacardi Cola en gaf die aan mij. 'o, bedankt' zei ik en gaf de jongen een kus op zijn wang.we kletstne een beetje en ik kwam erachter dat hij Daley Sinkgraven heette. na een tijdje zei ik 'ik ga maar eens naar mijn vrienden' en lachte. 'wacht, mag ik je nummer mischien?' ik knikte en gaf mijn nummer.

de volgende dag word ik wakker met een kater. ik start mijn telefoon op en zie een onbekend nummer. er staat heyy, ik ben die jongen van gister uit air. ik lachte en stuurde trug heey.. ik ging maar eens ontbijten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen