Foto bij Thirty-four

Wauw, One Direction zonder Zayn... Volgens mij besef ik het nog niet helemaal... Ik begrijp en respecteer zijn keuze, hij moet ook wel heel wat overwogen hebben om zoiets te beslissen, maar het komt nog steeds niet binnen.
Ik moet vooropstellen dat ik nooit echt heel sterk voorkeur heb gehad voor een van de boys, maar Niall is altijd lichtelijk mijn favoriet geweest. Toch voelt het verschrikkelijk dat Zayn gaat (en heeft Harry nu ook al plannen? Alsjeblieft niet?). Voor mij was Zayn het levende bewijs dat je ook als stil en verlegen persoon, het heel ver kunt schoppen.
Dus ik heb me al creatief uitgelaten over zijn vertrek en heb er een hele blogpost over geschreven, maar nu heb ik nog een ander dilemma.
Wat doe ik hier met Zayn? Moet ik hem er ook uit schrijven of zal ik dit verhaal afmaken met hem in het verhaal, als een soort van laatste eerbetoon (wauw, dat klinkt melodramatisch, haha)?
Dat heb ik trouwens ook met Elounor, Louis heeft al met Eleanor gebeld en lijkt erg verliefd, maar nu is ook hun relatie voorbij *sigh*
Dit is momenteel mijn innerlijke monoloog, beetje zinloos dat ik het met jullie gedeeld heb, haha (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • DreamyHoran

    Leuk stukjee!
    X

    9 jaar geleden
  • XTokioHotelXLov

    Zayn moet er idd inlijven :)
    Mooi stukje hoor :)
    Snell verder

    9 jaar geleden
  • Amica

    Ik ben er echt niet goed van ):
    Zayn moet in dit verhaal blijven, voor mij blijft One Direction altijd met 5. En met Eleanor dat moet je zelf beslissen
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen