Nummer zeven. Alweer veel plezieer !
MCRMadness
LollyLiefde.
Heel erg bedankt voor jullie reactie's !

Nummer zeven.
"Dat meen je niet!" hoor ik Meryem naast me zeggen. "Laat jij die worm gewoon over je heen lopen?" vraagt ze verontwaardigd. "Nou jaa." mompel ik. "Nee, niks nou jaa. Daar hebben we niets aan. Je moet van je afbijten hoor. Hij moet echt niet denken dat hij alles kan flikken! Ookal is hij het lievelingetje van Sneep." Ik knik. "Laat maar anders." zeg ik zachtjes. Ergens waar ik geen zin in heb, is nu al strafwerk van Sneep.
"Nou voor deze keer, maar als hij je nog eens iets flikt hang ik hem persoonlijk aan de galg." Ik glimlach.
De rest van de maaltijd is niet zo bijzonder. Ik kijk af en toe naar Cho die glimlacht naar me, of naar Carlo die knipoogt. Ik zucht diep. Hoorde ik maar niet bij Zwadderich. Ik snap het niet waarom ik hier werd ingedeeld.
Ik pak een enorme aardbijen sorbet van een schaal en begin te eten. Malfidus die schuin tegen over me zit praat het hardst. "...vader zei ook dat die flubberwurm van een Hagrid les gaat geven. Snappen jullie dat nou?" hoor ik hem hard zeggen. Geeft Hagrid les?! dacht ik blij. Met welk vak dan? Ik draai me om naar Meryem die aan haar tweede sorbet begint. "Gaat hagrid les geven?" vraag ik haar. "Jaa? Echt gaat Hagrid les geven?" vraagt ze luid aan me. "Jaa. Helaas wel. Zweinstein gaat niet vooruit." hoor ik een lijzige stem zeggen. Ik kijk naar Malfidus die mij geen blik waardig geeft.

Reageer (5)

  • Imladris

    ikke love jouw serie!!!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • 151013

    Verder xD

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Heel erg graag gedaan ! (btw, het is MCRmadness en neit MRCMadness. Maar ik snapte het ook wel!)

    And je quiz is gewoon goed.

    1 decennium geleden
  • ChickaXJirki

    snel verder
    zo leuk

    1 decennium geleden
  • NienkePOINK

    WOEHOEE ik hou
    van je quizz^^
    ik ben een groot draco fan xD
    haha

    x. Nienke^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen