Nummer zes. Veel plezieer weer!

Nummer zes.
De koets is op weg naar Zweinstein, maar ik kijk nog steeds dromerig voor me uit. Meryem heeft nog niks gezegd, maar heeft ook niet de blik dat ze me nu haat. Volgens mij vind ze het juist goed dat ik van me af werp.
De koetsen stoppen en we stappen uit. We worden naar de Grote zaal gebracht en ik loop samen met Meryem verder naar de tafel van Zwadderich. "Alsof dat de bloedverraders niet zijn!" hoor ik Patty krijzen. "Ach man. Hou toch je kop! Hondensmoel" zei Meryem. Patty keek kwaad naar haar, maar ging toen weer verder met een verhaal vertellen aan haar vriendinnen.
"Hondensmoel?" vraag ik grinnikend. "Achjaa. Ik moest toch iets verzinnen?" zegt Meryem lachend. Ik knik. We gaan aan tafel zitten, en niet veel later gaat Perkamentus staan. "Welkom zeg ik tegen de nieuwe leerlingen. Welkome terug zeg ik tegen de terugkomers." Hij glimlacht even richting Harry. Ik kijk naar Harry die aan het luisteren was. Ron zat naast hem, en aan de andere kant van Harry zat Hermelien.
Terwijl Perkamentus in zijn handen klapt worden de schalen gevuld en gaat hij zitten. Ik pak mijn favorite schaal met worstjes maar iemand anders ik me al voor. Malfidus grijnst naar me terwijl hij een paar worstjes op zijn bord deponeerde. "Oh. Moest jij ze hebben?" vraagt hij nep-verbaasd. Ik knik en probeer niet rood te worden. "Helaas was ik je voor." zegt hij nog steeds grijnsend. Met een opgelaten gevoel pak ik iets anders.

Reageer (4)

  • Imladris

    hij heeft niet alleen de worstjes gestolen maar ook haar hart!!! echt zoooooo cute^^
    xxx

    1 decennium geleden
  • 151013

    Wat Schattig (A)

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Draco pikkendief :X Nee echt ik vind het gewoon evil van hem (H)

    1 decennium geleden
  • NienkePOINK

    aahh snel weer verdeer
    ik vind ze egt superr^^

    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen