Nummer vier. x) Good luck !

Nummer vier.
De velden, wegen en huizen vliegen voorbij. Net zoals de tijd. Ik ben weer terug naar de coupe gegaan van Cho, Carlo, Meryem en de rest. Dromerig sta ik voor me uit.
"Volgens mij zijn we er bijna." hoor ik Carlo zeggen. "Wat zeggen jullie? Gewaad maar alvast aan doen?" Meryem en Cho knikken. Terwijl ze in hun hut koffer zoeken, naar hun gewaden blijf ik voor me uit staren. Waarom hoorde ik het weer? Ik weet er niks van. Maar waarom hoor ik het toch? Die stem. Die kille stem die door de nacht snijd.
"Celin!!" Hoor ik opeens. Ik kijk op en zie Meryem met een lachend gezicht haar gewaad aan het aantrekken. "Zo ingedachten?" vraagt ze. Ik glimlach flauwtjes en pak mijn gewaad uit de koffer. Terwijl ik hem aan trek zie ik Malfidus langs komen. Hij kijkt naar me. Meteen word ik rood. Oh verdomme! denk ik. Ik probeer de anderen niet aan te kijken, maar meryem heeft me al door. "Waarom zo rood? Toch niet omdat Malfidus langs kwam?" zegt ze met een spottend accentje op de naam. Verwoed schud ik mijn hoofd. "Nee.. gewoon.." zeg ik vaag.

Reageer (3)

  • Imladris

    ikke lieven deze serie!!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • 151013

    Omg.Wat Cool.

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Omgod, ik smelt mij dat plaatje :X (Ik vidn het gewoon vet mooi). Je quiz is zalig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen