Twee jaar later

Pov. Jara.

Het is nu alweer twee jaar geleden dat ik en Erik op date zijn geweest en we zijn nu al bijna 2jaar samen. Als ik terug kijk ben ik best wel dom geweest dat ik niet eerder heb gezien dat Erik me leuk vond anders waren we nu 3 jaar samen. Ach ja verleden is het verleden en die kunnen we niet veranderen.

Ik loop naar me benden en ga aan tafel zitten, mijn moeder komt ook beneden en samen eten we ons brood. Me ouders zijn helaas gescheiden omdat ze elkaar zo weinig zagen en alleen maar aan het werk waren. Mijn moeder is nu meer thuis, want ze is parttime gaan werken en ook ik heb een bijbaan in een kleding winkel.

Ik was in het begin best verdrietig toen mijn ouders uit elkaar gingen maar ik heb er nu vrede mee, gelukkig steunde Erik me heel erg met mijn verdriet en was als een echte vriend voor me hij luisterde en toonde begrip.

Ik ben naar alles best blij dat ik Erik heb en dat we nu een stel zijn.

Pov. Erik

Het is nu al twee jaar geleden dat Jara en ik een stel zijn, en ik ben de gelukkigste jongen ooit. We hebben veel dingen mee gemaakt en dat hebben we samen maar mooi door staan.

Ik ben van plan om haar over een paar jaar te vragen om samen te wonen, en dan daarna zien we wel verder.

officieel einde

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen