Pov. Jara
Vandaag is het zo ver mijn date met Erik , ik ben best zenuwachtig ondanks dat hij al jaren mijn beste vriend is. Om 2uur heb ik de date en het is pas 1 uur. Ik loop naar mijn kast en zoek een leuke outfit voor vanmiddag, als ik wat heb loop ik naar de badkamer en zet de douche aan. Als deze warm is stap ik er onder, als ik gedoucht ben doe ik wat make-up op en trek mijn kleren aan.

Als ik op mijn horloge kijk is het al half 2, nog een half uur en dan komt Erik mij ophalen, ik heb geen idee wat we gaan doen maar ik hoop dat het gezellig wordt.

Pov. Erik
Vandaag is het zo ver vandaag heb ik mijn eerste date met Jara, en ik ben best zenuwachtig, want we zijn al zo lang vrienden en nu eindelijk vertelt heb wat ik voor haar voel, ben ik steeds nerveuzer geworden voor deze date. Het is half 2 en over een half uur ga ik Jara ophalen, ze weet nog niet wat we gaan doen maar ik ga haar deze dag nooit meer vergeten.

Ik loop zenuwachtig heen en weer door de huis kamer 'Ga zitten' hoor ik mijn moeder zeggen 'ik wordt zelfs zenuwachtig van je' en ik zie mijn moeder me lachend aan kijk. Ik besluit toch maar even te gaan zitten, tot dat het kwart voor 2 is.

Ik zeg mijn moeder gedag en ga richting het huis van Jara, als ik voor de deur sta druk ik op bel even later doet Jara de deur open en daar staat ze het mooiste meisje wat ik ken.

'Hoi Erik' hoor ik Jara zegen. 'Uhm hoi Jara' Zeg ik verlegen. 'Heb je zin in vanmiddag' Vraag ik dan snel om g,een stiltes te laten vallen. 'Ja hoor maar ik ben wel benieuwd wat we gaan doen? Vraagt ze dan. 'Is nog een verassing ' Zeg ik dan. En ik glimlach naar haar.

'Ga je mee?' Vraag ik dan, ze knik ja en loopt achter me aan. Ik loop richting de bushalte even later komt de bus er aan en ik en Jara stappen in. Onderweg kijk ik naar Jara, ze begint te blozen als ze ziet dat ik naar haar aan het kijken ben, ik voel mijn wangen nu ook warm worden en kijk maar snel een andere kant op.

Als we bij halte van de bioscoop aan komen stappen we uit en loop ik richting de bios 'We gaan naar de film!' Zegt Jara verbaasd. Ik knik ja en loop verder Jara volgt me en samen lopen we de bios in, ik loop richting de balie en haal twee kaartjes voor een romantische film. Ik geef een kaartje aan Jara en samen lopen we naar het plein waar het eten en drinken is, ik haal bak popcorn voor ons en Jara koopt het drinken.

We lopen richt de zaal en wachten tot de film begint, als het helemaal donker is begint de film. Ik en Jara zitten naast elkaar en ze kijkt geïnteresseerd naar de film voorzichtig pak ik haar hand. Ze lijkt even te schrikken maar ontspande snel en houd nu ook mijn hand vast. Op dit moment voel ik me de gelukkigste jongen van de wereld.

Als de film is afgelopen lopen ik en Jara de zaal uit, we lopen de bushalten en nog steeds heb ik Jara haar hand vast, we moeten nog een tijdje wachten tot de bus er is. Dus we praten van alles en nog wat dan valt er een stilte, geen ongemakkelijke stilte maar toch een stilte ik naar Jara en zij kijkt naar mij dan buigt ze naar voren en ik doe het zelfde dan voel ik twee lippen op die van mij. Er gaat een heerlijk gevoel door me heen. Ik trek langzaam terug en ik kijk Jara aan ze bloost ligt en kijkt dan weg.
'Je hoeft niet verlegen te zijn' Zeg ik dan. We wachten tot de bus er is en stappen dan in.

'Ik vond het heel leuk' Zegt Jara op eens. 'Ik ook Jara, moeten we vaker doe!' Zeg ik enthousiast.
Als we bij de halt voor Jara's huis stoppen stappen we samen uit

Ik kijk Jara in haar ogen en buig me nog een keer naar voren en voel haar zachte lippen.
Naar onze kus spreken we af om volgende week weer op een date gaan.

Einde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen