Pov. Jara.

Ik en Erik rennen de school weer en nog steeds geen Lindsey 'Oké, we splitsen ons op om sneller te zoeken, de gene die haar vind stuurt de ander een sms' zegt Erik snel ' Oké, ik ga de linkse kant doe jij recht' vraag ik, hij knikt en loopt weg, ik loop door de mensen heen iedereen danst vrolijk door terwijl ik me beste vriendin zoek 'Waar ben je nou Lindsey' ik begin in paniek te raken en snel om heen te kijk en dan zie ik twee mensen zoenen, ik herken het bruine haar van Lindsey meteen, en dan zie met wie ze zoent Liam. Ik kan me ogen niet geloven ik wist dat ze hem leuk vond maar ik had dit niet verwacht. Ik loop er heen en tik op haar schouder ze draait om en wordt meteen rood.

'sorry, Jara ik weet dat jij hem leuk vind. Maar ik vind hem ook best leuk' zegt ze met een knal rood hoofd 'ah, nee joh al lang niet meer' zeg ik lachend 'ik vind het leuk voor je en als jij maar gelukkig bent' Lindsey lacht en geeft me knuffel en gaat weer verder met dansen met Liam. Ik ga maar weer op zoek naar Erik hij zal vast hier ergens zijn. Dan zie ik hem staan bij de bar 'heey Erik, ik heb Lindsey gevonden' Zeg ik vrolijk 'O, waar was ze dan?' Vraagt hij dan. 'Ze stond te zoenen met Liam' Zeg ik 'Hu, maar jij vond hem toch leuk' vraagt Erik 'Ja, eerst wel nu niet meer hij niet mijn type achter af' en ik lach. 'Hmmm, oké wie is dan wel jou type' vraagt Erik nieuwsgierig ' Ummm, hij moet lief zijn, goed kunnen luisteren, en verder weet ik het niet hoe zo?' Ik zie dat Erik rood wordt 'Nou om eerlijk te zijn vind ik je al een tijdje leuk en deed ik daarom de laatste tijd zo raar als je het over Liam had' Zegt hij verlegen. En nu begin ik het te snappen daarom liep hij steeds weg al ik en Lindsey het over Liam hadden hij vindt mij leuk.

Ik kan mijn oren niet geloven ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen of doen.' Gaat het Jara' Hoor ik Erik vragen 'Um, ja het gaat' Zeg ik snel 'zullen we anders even buiten gaan staan je ziet een beetje wit' vraagt hij bezorgd. 'Ja, is goed' Stil loop ik achter Erik aan en denk aan wat hij net allemaal vertelt heeft. En ik voel me eigenlijk wel gevleid dat hij mij leuk vindt.

' Kom zitten' Hoor ik Erik zeggen 'Oké' en ik ga naast Erik zitten 'Hoe lang vindt je me eigenlijk al leuk?' Vraag ik dan 'Um, al vanaf de na de zomervakantie' Zegt hij en ik zie dat hij bloost. 'Oké,dus dat is al best lang' zeg ik dan. Hij knikt 'zullen we een keer op date gaan samen' Vraag ik dan ik zie Erik helemaal vrolijk worden 'Ja, graag'
Zegt hij dan. 'Volgende week goed?' Vraag ik dan 'Ja, is goed' Zegt Erik vrolijk. Dan gaan we weer tetug naar jet feest heben we de leukste avond ooit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen