pov. Erik
Ik heb speciale voor vanavond een pak gehuurd. Als ik beneden kom staat me moeder met haar telefoon in de handen" heey mam" zeg ik. Mijn moeder kijkt op van uit haar telefoon en als ze me ziet laat ze bijna haar telefoon vallen, ik lach " staat het me" ze knikt met tranen in haar ogen " kom jonge dan maak ik een foto van je" ik lach.

Ik ga netjes staan en me moeder maakt dan wel 100 foto's "mam heb je er nu niet genoeg" zeg ik een beetje geïrriteerd "o ja sorry, maar je ziet er zo goed uit, kijk" ze laat me de foto's zien. ik zie er goed uit al zeg ik het zelf " stuur is 1 foto door naar mij" zeg ik dan. Mijn moeder verstuurd de foto naar mijn mobiel en ik stuur de foto van mezelf naar Jara en Lindsey.

Geen reactie terug hmm jammer "mam kun jij mij misschien naar het schoolfeest brengen?'. " natuurlijk kan ik dat, zeg maar wanneer je weg wilt gaan". Ik denk even na en zeg dan " over een half uurtje kunnen we wel vertrekken ". Ik plof nog even op de bank en zet de yb aan effe lekker het nieuws kijken. Dan naar een half uur begint goede tijden.

pff vrouwen programma en ga op zoek naar een leuk programma yes master chef is er weer ik hpud zo van koken alle recepten wil ik ook meteen gaan maken, al vindt mijn moeder dit nooit z'n goed idee. Ik dwnk als school is afgelopen is ga ik de koks opleiding doen mij pasie volgen . Door dat ik in gedachten ben ik de tijd vergeten het is al 9 uur ik schrik van de tijd "mam, kun je me nog snel even naar het schoolfeest brengen ", " ja tuurlijk lieverd" zegt me moeder, ik loop snel naar de auto en stap in op weg naar het schoolfeest.

Pov. Jara

Ik sta al een tijd te dans samen met Lindsey, ik kijk op mijn horloge oei 9 uur en Erik is er nog niet hij zou het toch niet vergeten zijn dat vandaag het schoolfeest is. Ik stuur hem maar een bericht of hij onderweg is. 5 minuten later krijg ik een bericht terug " ja sta net voor de school was de tijd vergeten".

Gelukkige nu kan ik gezellige met mijn twee beste vrienden dansen. Maar waar is Lindsey nou weer ik loop door de menigte heen geen spoor van Lindsey, waar is zij dan maar even bij de wc's kijken. Ik loop de wc's in er staat een meisje haar make-up bij te werken en verder is er niemand ik rope zacht "Lindsey ben je hier" geen antwoord hmm waar zit die meid dan ga ik maar buiten kijken of ze daar niet is denk ik bij mezelf.

Als ik buiten kom hoor ik iemand mijn naam roepen ik draai me om en zie Erik "heey Erik waar bleef je nou", " dat had ik toch gestuurd was de tijd vergeten, o ja, dom van mij, maar heb jij Lindsey gezien" vraag ik dan " nee, niet gezien" zegt hij dan "je der kwijt" vraagt hij dan "ja ik stond net nog naast haar en toen ik terug keek was ze in eens weg", " vreemd dat is niet iets voor Lindsey, heb je al op de wc gekeken" vraagt Erik dan " ja natuurlijk heb ik daar gekeken"
" oké kom dan gaan we samen zoeken" zegt hij dan en samen lopen we de school weer in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen